Microsoft Dynamics AX

Creëer B2B en B2C klantervaringen met één geïntegreerd platform

Met DynamicWeb en Microsoft Dynamics AX (Axapta) kunt u de gegevens op uw website backuppen en B2B en B2C omnichannel ondersteunen met gepersonaliseerde ervaringen.

DynamicWeb biedt zowel live als batchmodi om uw klanten nauwkeurige productinformatie te geven en de mogelijkheid om op elk apparaat te winkelen.

Wanneer u DynamicWeb's Composable Commerce oplossing combineert met Microsoft Dynamics AX, kunt u gegevens benutten en bestaande bedrijfslogica van Dynamics AX hergebruiken om uw B2B/B2C eCommerce aan te drijven.

Standard Connector

Met onze standaard connector kunt u eenvoudig integreren met Dynamics AX, waardoor u tijd en geld bespaart en uw eCommerce project in een mum van tijd van de grond komt.

Composable Commerce Suite

De DynamicWeb Commerce Suite omvat CMS, eCommerce, Digital Marketing en PIM, en biedt het perfecte platform om uw eCommerce traject op te bouwen en uit te breiden.

Beheer meerdere B2B- en B2C-winkels vanaf één platform

Onze snel te implementeren, cloudgebaseerde eCommerce-oplossing biedt u alles wat u nodig hebt om uw producten te presenteren en te verkopen in meerdere winkels, talen, valuta's en belastingen vanaf één platform.

Empowerment van klanten met 24/7 zelfbediening

Combineer realtime klantspecifieke gegevens zoals prijzen, kortingen, voorwaarden enz. met een naadloze eCommerce ervaring en verblijd zelfs de meest complexe klanten met 24/7 self-service afhandeling van bestellingen, nabestellingen, retouren en meer via alle kanalen.

Geen aanpassing nodig aan uw ERP

Onze API-first aanpak zorgt ervoor dat er geen extra code van derden aan uw ERP-oplossing wordt toegevoegd. Dankzij onze lichte footprint kunnen we bidirectionele toegang bieden tot Dynamics AX met live en batchmodus connectiviteit.

AX-gegevens benutten voor een betere eCommerce ervaring

Integreer uw eCommerce met AX en neem bedrijfslogica en -regels, product- en klantgegevens en handelsovereenkomsten over om klantspecifieke specerijen en kortingen weer te geven en eenvoudige zelfbediening mogelijk te maken.

Succesverhaal van een klant: Millarco International

B2B portal en Outletshop met AX en DynamicWeb PIM, 3.000 producten en 1525 retailers in 16 landen.

"We krijgen veel positieve reacties van onze klanten, die de nieuwe oplossing bijzonder gebruiksvriendelijk vinden. Ook onze medewerkers zijn zeer tevreden, want het onderhoud van de productgegevens is nu veel flexibeler en het overzicht in PIM is veel beter."

- Carsten Fonnesbæk - Marketing Manager, Millarco International

Download

Kant-en-klare B2B/B2C e-commerce voor Dynamics AX

DynamicWeb biedt een multichannel eCommerce oplossing die volledig geïntegreerd is met uw Dynamics AX. Het stelt u in staat om self-service en consistente winkelervaringen te leveren over verschillende kanalen en voor verschillende apparaten.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing