Microsoft Dynamics NAV

Stuur uw gehele online strategie aan met één geïntegreerd platform

Met DynamicWeb en Microsoft Dynamics NAV kunt u online uitbreiden en gepersonaliseerde winkelervaringen bieden via verschillende kanalen en apparaten.

DynamicWeb is enterprise-ready en schaalt naar grote e-commerce implementaties voor zowel B2B, B2C en Customer Self-service Portals. Download deze factsheet voor meer informatie over de voordelen.

Wanneer u DynamicWeb's Composable Commerce oplossing combineert met Microsoft Dynamics NAV, kunt u gegevens benutten en bestaande bedrijfslogica van Dynamics NAV hergebruiken om uw B2B/B2C eCommerce aan te drijven.

Standard Connector

Met onze standaard connector kunt u gemakkelijk integreren met Dynamics NAV, waardoor u tijd en geld bespaart en uw eCommerce project in een mum van tijd van de grond komt.

Composable Commerce Suite

De DynamicWeb Commerce Suite omvat CMS, eCommerce, Digital Marketing en PIM, en biedt het perfecte platform om uw eCommerce traject op te bouwen en uit te breiden.

Beheer meerdere B2B- en B2C-winkels vanaf één platform

Onze snel te implementeren, cloudgebaseerde eCommerce-oplossing biedt u alles wat u nodig hebt om uw producten te presenteren en te verkopen in meerdere winkels, talen, valuta's en belastingen vanaf één platform.

Empowerment van klanten met 24/7 zelfbediening

Combineer realtime klantspecifieke gegevens zoals prijzen, kortingen, voorwaarden enz. met een naadloze eCommerce ervaring en verblijd zelfs de meest complexe klanten met 24/7 self-service afhandeling van bestellingen, nabestellingen, retouren en meer via alle kanalen.

Geen aanpassing nodig aan uw ERP

Onze API-first aanpak zorgt ervoor dat er geen extra code van derden aan uw ERP-oplossing wordt toegevoegd. Dankzij onze lichte footprint kunnen we bidirectionele toegang bieden tot Dynamics NAV met live en batchmodus connectiviteit.

Schaal uw bedrijf met snellere order-to-cash afhandeling

Met een integratie met Dynamics NAV kunt u betalingen op alle openstaande facturen direct in uw eCommerce accepteren, en ervoor zorgen dat zowel u als uw klanten kunnen genieten van 100% nauwkeurige factureringsinformatie in real-time.

Succesverhaal van een klant: SKANSKA

B2B eCommerce met Dynamics NAV, Oracle Fusion en IBX bedrijfssystemen

Integreert met Microsoft Dynamics NAV, Oracle Fusion en IBX bedrijfssystemen. De integraties zijn in real time en de prestatie-eisen zijn hoog. IBX verzorgt een round trip voor prijs- en productzaken voor wat in het eCommerce portaal wordt gekocht.

Download fact sheet

B2B & B2C e-commerce voor Dynamics NAV

DynamicWeb biedt een multichannel eCommerce oplossing volledig geïntegreerd met uw Dynamics NAV. Het stelt u in staat om 24/7 self-service en consistente winkelervaringen te leveren via verschillende kanalen en apparaten.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing