Blog

PIM-platform

DynamicWeb

Meer overzicht, meer snelheid, meer mogelijkheden: ontdek de voordelen die het PIM-platform van Dynamicweb ondernemers biedt

Een PIM-platform is essentieel voor je online verkopen. Het is namelijk de basis van een moderne e-commercestrategie. PIM geeft je niet alleen controle over je productinformatie, maar stroomlijnt ook je werkprocessen. Daardoor bespaart het allerlei afdelingen bovendien veel tijd. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Dan kan Dynamicweb PIM zomaar iets voor jou zijn.

De toegevoegde waarde van Dynamicweb PIM

Je zou PIM dus kunnen zien als een soort overzichtelijke database waarin allerlei productinformatie bij elkaar staat. Maar het PIM-platform van Dynamicweb biedt nog méér. Het verzamelt niet alleen data, maar verrijkt ze ook. Bovendien stelt Dynamicweb PIM je in staat om data slim en doordacht te gebruiken. Zo houd je alle benodigde productinformatie overzichtelijk op één plek en hoef je niet overal te zoeken. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, maar werkt bovendien vlot en prettig. Wel zo aangenaam!

Wat is een PIM-platform precies?

PIM is de afkorting van een term die we voluit ook wel Product Information Management noemen. Zo’n systeem helpt je, samengevat, met het verzamelen en verwerken van alle data en informatie om je product te vermarkten. Dat kunnen bijvoorbeeld typenamen en SKU’s, maar ook productcategorieën en variaties zijn. Ook vind je op een PIM-platform informatie over bijvoorbeeld technische gegevens, verkoopinformatie, ontwerpspecificaties en afbeeldingen.

Het PIM-platform van Dynamicweb: iets voor jou?

Spreken de voordelen van PIM jou aan en ben je benieuwd of zo’n systeem ook iets voor jou is? Download dan gerust onze handige whitepapers, waarin je antwoorden vindt op de vragen:

  • Is uw bedrijf klaar voor een PIM-systeem?
  • Zo kiest u het juiste PIM-systeem

Meer weten over Dynamicweb PIM?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons PIM-platform voor jouw bedrijf? Of heb je nog aanvullende vragen over DynamicWeb PIM? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. We nemen graag de tijd om je op maat te adviseren!

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing