DynamicWeb Commerce Suite

B2B-portal

Een B2B-portal is bij uitstek geschikt om te voorzien in de toenemende behoefte aan snelheid en gemak. Met DynamicWeb realiseer je zo’n portal in een korte tijd. Wereldwijd maken al vele duizenden klanten hiervan gebruik. Ben je benieuwd of zo’n portal ook iets voor jou is? Graag vertellen we je meer over de kenmerken, voordelen en mogelijkheden ervan.

De toegevoegde waarde van een B2B-portal 

Steeds meer bedrijven ontdekken de toegevoegde waarde van een B2B-klantportaal. Met zo’n portaal kun je in een beveiligde, afgeschermde online omgeving vlot en gemakkelijk allerlei dingen regelen. Klanten kunnen daardoor 24/7 van jouw dienstverlening gebruikmaken. Een B2B-portal biedt klanten bijvoorbeeld de gelegenheid om: 

  • Producten te bestellen
  • Afspraken te maken
  • Contact op te nemen
  • Servicetickets in te zien
  • Informatie te downloaden

Betere klantervaring, sterkere loyaliteit

Samengevat kunnen je klanten met een B2B-portal dus waar en wanneer ze maar willen van je diensten gebruik maken. Deze service draagt niet alleen bij aan een optimale klantervaring, maar ook aan de loyaliteit van je klanten. In een tijd waarin snelheid en gemak steeds belangrijker zijn, is zo’n portal eigenlijk niet meer weg te denken. 

Andere voordelen van een B2B-portal

Dat je klanten ‘anyplace, anywhere, anytime’ van je diensten gebruik kunnen maken, is niet het enige voordeel van een klantportaal. Zo’n portal versnelt bijvoorbeeld ook het proces van offerte naar order. Daarnaast verlichten klanten de werkdruk op je personeel, doordat ze in feite zichzelf helpen. Bovendien zorgen koppelingen met je ERP-systeem voor realtime inzicht in de juiste informatie. 

B2B-portal in een korte tijd

Bij Dynamicweb geloven we in de kracht van eenvoud, overzicht en gebruiksgemak. Daarom werken onze specialisten dagelijks aan oplossingen die niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk en intuïtief zijn. Onze portal is daar een prachtig voorbeeld van. In een korte tijd is jouw klantportaal volledig gebruiksklaar! Bovendien geniet je met onze B2B-portal ook van handige functionaliteiten op het gebied van: 

Neem contact op voor meer informatie 

Ben je benieuwd wat zo’n B2B-portal voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je graag weten hoe je de expertise van DynamicWeb voor jou kunt laten werken? Of vraag je je af hoe we voor jou een oplossing op maat kunnen realiseren? Neem voor al je vragen over onze B2B-portal gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar! 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing