Nieuws

Grensoverschrijdende Ecommerce met LinQuake en DynamicWeb

DynamicWeb

Zwolle – 21 oktober 2020: DynamicWeb en LinQuake kondigden vandaag de samenwerking op het gebied van e-commerce en vertalingen aan om de processen voor het starten of vereenvoudigen van internationale e-commerce te stroomlijnen.

Door te werken met zowel DynamicWeb als LinQuake kunnen bedrijven hun producten snel online publiceren en verkopen in elke denkbare taal, via de geavanceerde vertaalsoftware en diensten van LinQuake en het DynamicWeb All-in-One Business Platform, dat niet alleen E-commerce aanbiedt, maar ook Content Management, Online Marketing en Product Information Management.

Meertaligheid is al jaren een integraal onderdeel van de online activiteiten van onze klanten. We zijn dan ook blij dat we onze klanten ook op het gebied van grensoverschrijdende e-commerce kunnen helpen. LinQuake is een leuk, betrokken bedrijf dat verder gaat dan alleen het vertalen van teksten. Net zoals DynamicWeb meer biedt dan alleen e-commerce, biedt LinQuake meer dan alleen vertalingen.

Harry van Rossum, Country Manager DynamicWeb Benelux

E-commerce is internationaal snel aan het groeien, met meer en meer bedrijven die hun aanbod over de grens beginnen te verkopen. Volgens een Forrester-onderzoek vertegenwoordigde grensoverschrijdende e-commerce in 2016 een aandeel van 15% van de totale e-commercemarkt wereldwijd, en dit aandeel stijgt naar verwachting in 2022 naar 22% van alle e-commercetransacties. Aangezien bedrijven blijven groeien, is de ontwikkeling van een grensoverschrijdende strategie van cruciaal belang.

De trend van internationaal gaan is goed voor de merkbekendheid, het marktaandeel en de totale omzet van bedrijven, maar het maakt het zakendoen ook ingewikkelder en brengt een aantal uitdagingen met zich mee.

Een van deze uitdagingen, en een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een georganiseerde grensoverschrijdende strategie, is lokalisatie. Hoewel lokalisatie veel meer is dan alleen je website vertalen voor de doelgroep, is vertalen wel een zeer belangrijk aspect ervan.

Met DynamicWeb is het uiterst eenvoudig om meertalige websites via één oplossing te beheren, en met LinQuake als partner is het nu nog eenvoudiger geworden om snel content op die pagina's te publiceren in welke taal dan ook.

Om je e-commerce bedrijf internationaal tot een succes te maken, heb je niet alleen een uitstekend e-commerceplatform nodig, maar ook de juiste content om je klanten in hun eigen taal aan te spreken.

Die twee gaan dan ook hand in hand. Het is dan ook niet meer dan logisch dat DynamicWeb en LinQuake elkaar hebben gevonden om hun klanten over de grenzen écht te kunnen bedienen op weg naar internationalisering van hun activiteiten

Over LinQuake

LinQuake, als (ver)taalpartner, helpt haar klanten te groeien door tijd te besparen en (taal)barrières te overbruggen. Zij geloven in de combinatie van innovatieve technologie en persoonlijk contact om tot betere vertaalprocessen en kwaliteit te komen.

Wil je onderzoeken wat LinQuake kan doen voor je internationale bedrijf? Bezoek hun website hier.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing