Ontkoppeling van front- en backend

Headless CMS for eCommerce

Een headless architectuur zorgt voor een efficiëntere ontwikkeling en implementatie, meer flexibiliteit wat betreft de levering van content, en maakt bedrijven wendbaarder, zodat ze zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen in de markt en de behoeften van de klant.

Headless verwijst naar een type architectuur waarbij de front-end en back-end van een website of applicatie zijn ontkoppeld. In een traditionele architectuur is de front-end (of "head") strak geïntegreerd met de back-end, wat betekent dat wijzigingen in de ene vaak wijzigingen in de andere vereisen, wat tijdrovend en duur kan zijn. Bij een headless architectuur communiceren de front-end en back-end met elkaar via API's.

Headless CMS

Digitale ervaringen evolueren voorbij webpagina-gebaseerde kanalen. Implementeer content op uw websites, mobiele apps, kiosken, aangepaste displays en vrijwel elke andere interface met ons moderne, API-first CMS.

Bespaar tijd en kosten

Omdat de front-end en back-end zijn ontkoppeld, kunnen ontwikkelaars onafhankelijk van elkaar werken, wat het ontwikkelingsproces kan versnellen en de levering van inhoud efficiënter en kosteneffectiever kan maken.

Vrijheid om te ontwerpen

Als u het kunt bedenken, kunt u het bouwen. Ontwikkelaars hebben volledige toegang tot de code van hun website, zodat ze ervaringen kunnen aanpassen aan elke gebruikerswens.

API-first principes in DynamicWeb

DynamicWeb API

DynamicWeb 10 is een API-first applicatie die headless implementatie en scheiding van front-end en back-end via API's ondersteunt.

DynamicWeb API zorgt voor een meer flexibele, modulaire en schaalbare architectuur, aangezien de API eindeloze mogelijkheden biedt en kan worden gebruikt door een verscheidenheid aan verschillende clients, waaronder web- en mobiele applicaties, maar ook microservices van derden.

Delivery API (expose data) is geoptimaliseerd om data te leveren in de context van machtigingen, apparaten en personalisatie, facetten etc. voor soepele headless implementaties. Onze delivery API geeft u de flexibiliteit om welke front-end technologie en third-party microservices dan ook te gebruiken.

Management API (procesorchestratie) wordt gebruikt om integraties te maken en gebruikers, inhoud te creëren, prijzen bij te werken en elke andere taak die beschikbaar is in de UI. Met de beheer-API kunt u taken uitvoeren in DynamicWeb 10 vanuit een systeem van derden en diensten van DynamicWeb 10 hergebruiken in andere systemen. Met deze API-benadering kunt u uw favoriete ontwikkelaarstool gebruiken en is alles in de backend toegankelijk via de web-API.

De juiste pasvorm

Tijd om headless te gaan?

Wanneer u een headless CMS overweegt, moet u zich altijd richten op uw specifieke bedrijfsscenario's om te begrijpen of een headless CMS de juiste fit is.

De twee grootste factoren om te overwegen, zijn vereisten voor meerdere gegevensbronnen (CMS, Commerce, Search, Personalisatie en meer) en meerdere digitale kanalen, bijvoorbeeld websites, app of in-store oplossingen.

In deze scenario's is een headless oplossing sterk in termen van efficiëntie en flexibiliteit. Een headless oplossing kan zowel kanalen ondersteunen als kanalen individueel aanpassen, onafhankelijk van andere bronnen.

Download

Introducing DynamicWeb 10

Hoe het omarmen van de nieuwste technologie nieuwe mogelijkheden kan ontsluiten en op lange termijn waarde kan toevoegen aan uw bedrijf.

Vandaag de dag moeten bedrijven een naadloze klantervaring bieden op alle verkoopkanalen, zoals online, in de winkel en mobiel. Om een succesvolle en duurzame unified commerce-omgeving te creëren die de complexiteit van deze nieuwe realiteit aankan, is een flexibele, schaalbare en moderne IT-architectuur nodig.

In deze white paper bespreken we enkele van de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van de juiste eCommerce architectuur. We geven u ook inzicht in hoe de DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite u in staat stelt uw bedrijf zonder beperkingen te schalen en te laten groeien en bespreken hoe het omarmen van de nieuwste technologie nieuwe mogelijkheden kan ontsluiten en op lange termijn waarde kan toevoegen aan uw bedrijf.

 

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing