Gebruik de kracht van de cloud

DynamicWeb Cloud

Met DynamicWeb kunt u gebruik maken van de cloud om automatisch op- of af te schalen voor optimale prestaties. Cloud maakt ook versieloze upgrades mogelijk, wat ervoor zorgt dat u altijd de laatste versie draait en toegang hebt tot de nieuwste mogelijkheden en beveiligingsmaatregelen.

Het uitvoeren van versieloze updates betekent dat uw oplossing voortdurend wordt bijgewerkt in kleine frequente releasecycli en dat er geen grote upgradeprojecten nodig zijn.

Versieloze updates is beschikbaar met DynamicWeb 10.

Automatisch schalen

Werken in de cloud maakt automatische schaling mogelijk om steeds optimale prestaties te garanderen.

100% scheiding

100% scheiding tussen applicatie en maatwerk zorgt ervoor dat de applicatie altijd standaard draait.

Versieloze upgrades

Versieloze updates worden in de cloud uitgevoerd op basis van de door u gewenste strategie.

Download

Introducing DynamicWeb 10

Hoe het omarmen van de nieuwste technologie nieuwe mogelijkheden kan ontsluiten en op lange termijn waarde kan toevoegen aan uw bedrijf.

Vandaag de dag moeten bedrijven een naadloze klantervaring bieden op alle verkoopkanalen, zoals online, in de winkel en mobiel. Om een succesvolle en duurzame unified commerce-omgeving te creëren die de complexiteit van deze nieuwe realiteit aankan, is een flexibele, schaalbare en moderne IT-architectuur nodig.

In deze white paper bespreken we enkele van de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van de juiste eCommerce architectuur. We geven u ook inzicht in hoe de DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite u in staat stelt uw bedrijf zonder beperkingen te schalen en te laten groeien en bespreken hoe het omarmen van de nieuwste technologie nieuwe mogelijkheden kan ontsluiten en op lange termijn waarde kan toevoegen aan uw bedrijf.

 

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing