Microsoft Dynamics NAV

Stuur uw gehele online strategie aan met één geïntegreerd platform

Met DynamicWeb en Microsoft Dynamics NAV kunt u online uitbreiden en gepersonaliseerde winkelervaringen bieden via verschillende kanalen en apparaten.

DynamicWeb is enterprise-ready en schaalt naar grote e-commerce implementaties voor zowel B2B, B2C en Customer Self-service Portals. Download deze factsheet voor meer informatie over de voordelen.

Wanneer u DynamicWeb's Composable Commerce oplossing combineert met Microsoft Dynamics NAV, kunt u gegevens benutten en bestaande bedrijfslogica van Dynamics NAV hergebruiken om uw B2B/B2C eCommerce aan te drijven.

Standard Connector

Met onze standaard connector kunt u eenvoudig integreren met Dynamics NAV, waardoor u tijd en geld bespaart en uw e-commerce project in een mum van tijd van de grond komt.

Composable Commerce Suite

De DynamicWeb Commerce Suite omvat CMS, eCommerce, Digital Marketing en PIM, en biedt het perfecte platform om uw eCommerce traject op te bouwen en uit te breiden.

Beheer meerdere B2B- en B2C-winkels vanaf één platform

Onze snel te implementeren, cloudgebaseerde eCommerce-oplossing biedt u alles wat u nodig hebt om uw producten te presenteren en te verkopen in meerdere winkels, talen, valuta's en belastingen vanaf één platform.

Empowerment van klanten met 24/7 zelfbediening

Combineer realtime klantspecifieke gegevens zoals prijzen, kortingen, voorwaarden enz. met een naadloze eCommerce ervaring en verblijd zelfs de meest complexe klanten met 24/7 self-service afhandeling van bestellingen, nabestellingen, retouren en meer via alle kanalen.

Uitbreidbaarheid door ontwerp, geen aanpassingen nodig aan uw ERP

Onze connector is uitbreidbaar, wat betekent dat u de connector kunt uitbreiden om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen zonder dat u uw ERP-oplossing hoeft aan te passen. Dankzij onze lichte footprint kunnen we bidirectionele toegang bieden tot Dynamics NAV met live en batch modus connectiviteit.

Schaal uw bedrijf met snellere order-to-cash afhandeling

Met een integratie met Dynamics NAV kunt u betalingen op alle openstaande facturen direct in uw eCommerce accepteren, en ervoor zorgen dat zowel u als uw klanten kunnen genieten van 100% nauwkeurige factureringsinformatie in real-time.

Webinar

E-commerce met Dynamics NAV en Business Central

DynamicWeb maakt het u gemakkelijk om eCommerce in recordtijd en met minder risico's tot een succes te maken, omdat wij de verborgen complexiteit van geïntegreerde eCommerce al hebben opgelost.

Dit webinar helpt u de sprong te maken van idee naar uitvoering voor precies uw specifieke situatie.

Zie het webinar en doe kennis op over:

  • Wat betekent standaard integratie eigenlijk?
  • Waarom is een standaard integratie goed en is het toepasbaar voor uw situatie?
  • Hoe verloopt ecommerce tussen NAV/BC en DynamicWeb?
  • Wat kunt u verwachten op het gebied van projectomvang, kosten en onderhoud?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hoe win je operationele efficiëntie voor je online bedrijf door je e-commerce te integreren met ERP?

Integratie is complex en vereist diepgaande kennis en ervaring om succesvol te zijn en een schaalbare oplossingsarchitectuur te bouwen. Met meer dan 4.000 klanten heeft DynamicWeb de benodigde ervaring en kennis uit de praktijk om eCommerce succesvol te integreren met ERP-systemen.

Deze whitepaper behandelt zowel Return on Investment (ROI) scenario's als welk type integratie het beste is voor verschillende scenario's. Het laatste deel van de whitepaper gaat in op meer praktische onderwerpen, zoals welke gegevens het beste geïntegreerd kunnen worden.

Succesverhaal van een klant: SKANSKA

B2B eCommerce met Dynamics NAV, Oracle Fusion en IBX bedrijfssystemen

Integreert met Microsoft Dynamics NAV, Oracle Fusion en IBX bedrijfssystemen. De integraties zijn in real time en de prestatie-eisen zijn hoog. IBX verzorgt een round trip voor prijs- en productzaken voor wat in het eCommerce portaal wordt gekocht.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing