Eenvoudige front-end ontwerptool

DynamicWeb Swift

Met DynamicWeb Swift krijgt u eenvoudig te bewerken website templates, en alle Commerce functies die u nodig heeft om een succesvol online bedrijf te runnen. Alles in Swift is gebouwd op best-practices om geweldige looks en prestaties te garanderen.

De Swift-templates vereisen geen/weinig code, wat het risico vermindert en u in staat stelt om snel live te gaan, omdat het gemakkelijk is om in een mum van tijd prachtige B2B- en B2C-websites en eCommerce-ervaringen te bouwen en te configureren.

Voordelen van DynamicWeb Swift

Bevrijd jezelf van onnodige complexiteit

Ga snel live

Eenvoudige en intuïtieve standaardsjablonen met een visuele editor maken het creëren van inhoud snel en leuk om mee te werken voor zowel ontwerpers als redacteuren en zorgen ervoor dat sites snel live kunnen gaan.

Mobiel eerst

DynamicWeb Swift zorgt voor responsieve, schaalbare en inhoudelijke rendering. Richt u op het creëren van boeiende inhoud zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de lay-out op verschillende apparaten.

Geweldige prestaties en ingebouwde SEO

DynamicWeb Swift is volledig in overeenstemming met Google Lighthouse, wat zorgt voor geweldige prestaties, en de ingebouwde SEO optimalisatie zorgt ervoor dat uw inhoud en producten uw publiek bereiken.

Krijg een supersnelle website met ontwerpen die converteren

Beste praktijken - allemaal toegepast!

De technologie gaat zo snel dat het soms moeilijk is om bij te blijven. Met de 4.000+ klanten die DynamicWeb met trots bedient, hebben we de afgelopen twee decennia het een en ander geleerd.

DynamicWeb Swift is ontwikkeld volgens de laatste best practices. Van ontwerpen voor productpagina's, tot SEO, tot front- en backend user interface (UI) en user experience (UX) en de laatste Google Lighthouse best practices voor performance en toegankelijkheid.

Vol met functies

Alle functionaliteit die u nodig hebt om uw online bedrijf te runnen

Web Accessibility Guidelines (WCAG)

Swift is geïmplementeerd met WCAG in gedachten en voldoet aan niveau AA, waardoor de inhoud toegankelijker wordt.

Productlijst

Ingebouwde productlijst, die een overzicht geeft van de producten die beschikbaar zijn in de winkel. Klanten kunnen zoeken, sorteren en filteren om precies het product te vinden dat ze nodig hebben.

Product detail pagina

Ingebouwde productdetailpagina, die een overzicht geeft van de productinformatie voor een specifiek product. Klanten voorzien van productafbeeldingen, video's, documenten en beschrijvingen om klanten te helpen vinden wat ze zoeken.

Checkout

Ingebouwde checkout-flow voor zowel anonieme als ingelogde klanten bij aankopen. Ondersteunt betalings- en verzendstappen, e-mail en bestelbewijzen.

Customer center

In het customer center kunnen klanten een overzicht krijgen van hun eerder gekochte bestellingen, en favorietenlijsten maken van producten die zij later willen kopen.

Impersonation en klanten beheren

Voor B2B eCommerce is het belangrijk dat de verkoper zich kan voordoen als zijn klanten en namens hen bestellingen kan plaatsen om hen zo goed mogelijk door hun proces te helpen.

Express kopen

Met Snelkopen kunnen klanten op dezelfde pagina producten zoeken en toevoegen aan hun winkelwagen. Dit betekent dat klanten producten kunnen kopen zonder naar de pagina met productlijsten of productdetails te gaan, en in plaats daarvan snel en gemakkelijk van zoeken naar afrekenen kunnen gaan.

Productcomponenten

Partners kunnen productcomponenten gebruiken om de productlijst en productdetailpagina op te bouwen met behulp van drag-and-drop in de visuele editor en het ontwerp aan te passen aan het merk en de producten van hun klanten.

Inhoudelijke pagina's en artikelen

Inhoudelijke pagina's en artikelen kunnen op een eenvoudige manier worden gemaakt met drag-and-drop in de visuele editor met de ingebouwde inhoudselementen in Swift.

U codeert niet? Geen zorgen, met Swift kun je meer doen zonder te coderen.

Pas het uiterlijk aan. Maak je klaar om alles te bouwen.

DynamicWeb Swift stelt eindgebruikers in staat om de controle te nemen zonder de noodzaak van IT of Developer ondersteuning telkens wanneer een wijziging moet worden gemaakt.

Swift wordt geleverd met voorgedefinieerde ontwerpmodules en widgets die het lanceren, onderhouden en optimaliseren van websites en webshops vergemakkelijken. Met de visuele editor kunt u eenvoudig elementen verslepen en publiceren naar de kanalen van uw keuze.

Moe van de trage snelheid van uw site waardoor uw bezoekers vertrekken?

Content en prestaties zijn de belangrijkste drijfveren voor conversie

Met een trage website, die niet voldoet aan de toegankelijkheidswetgeving of een slechte SEO-structuur verliest u klanten of erger.

DynamicWeb Swift is gebouwd met het oog op prestaties, waardoor u een snelle e-commerce website krijgt die hoog scoort op de Google lighthouse test. Gebruik de standaard templates en prestatie geoptimaliseerde implementatie om te helpen met klantenbinding.

Swift is een snelle storefront-oplossing die zeer uitbreidbaar is

Groeien met een flexibele en uitbreidbare oplossing

Swift is gebouwd op de DynamicWeb eCommerce Suite, wat betekent dat u alle voordelen krijgt van het combineren van al uw systemen in één oplossing. Run uw hele digitale wereld vanaf één platform dat flexibel en uitbreidbaar is.

DynamicWeb biedt bijvoorbeeld standaard voorgeconfigureerde integraties met Microsoft Dynamics ERP, of bekijk onze Marketplace die gevuld is met integratie add-ons.

Als andere integraties nodig zijn, heeft DynamicWeb een goed gedocumenteerde open API en een eenvoudig uit te breiden framework.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing