Uniconta

Webshop met integratie voor Uniconta

Om de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen te maximaliseren, is een naadloze integratie tussen uw e-commerce en ERP-systeem van cruciaal belang.

Met een integratie met Uniconta kunt u ervoor zorgen dat uw e-commerce automatisch wordt verrijkt met actuele gegevens uit uw ERP-systeem over producten, voorraden, voorraadlocaties en klantrelaties, en dat klanten naadloos toegang hebben tot hun aangepaste prijzen en kortingen in de juiste valuta. 

Uniconta

Partners die standaard integratie bieden

De standaard connector van Flexmedia is flexibel en schaalbaar en kan worden aangepast aan de specifieke eisen en bedrijfsprocessen van de klant. Bezoek Flexmedia voor meer informatie over de connector.

Uniconta is een compleet ERP- en financieel systeem dat uw bedrijf helpt digitaal te gaan en handmatige workflows te verminderen.

Integreer uw e-commerce en ERP

Ontsluit het potentieel van uw eCommerce en ERP door DynamicWeb en Uniconta met elkaar te verbinden. Ervaar de efficiëntie, nauwkeurigheid en groeimogelijkheden van een naadloos geïntegreerd bedrijfsecosysteem.

Flexibele en schaalbare integratie

Mocht het nodig zijn, dan kan de integratie worden aangepast aan uw specifieke eisen en bedrijfsprocessen, mits deze verder functioneel worden ondersteund in Uniconta.

Bespaar tijd en risico's

Door de overdracht van orders, facturen en andere informatie tussen DynamicWeb en Uniconta te automatiseren, kunt u de interne werkdruk verlagen, processen vereenvoudigen en resources vrijmaken voor andere belangrijke taken.

Creëer een consistente klantervaring

Combineer realtime klantspecifieke gegevens zoals prijzen, kortingen, voorwaarden etc. met een naadloze eCommerce ervaring en verblijd zelfs de meest complexe klanten met 24/7 self-service afhandeling van bestellingen, nabestellingen, retouren en meer via alle kanalen.

Bouwen met API's

Onze API-first benadering zorgt ervoor dat er geen extra code van derden wordt toegevoegd aan uw ERP-oplossing. Dankzij onze lichte footprint kunnen we bidirectionele toegang bieden tot Uniconta met live en batchmodus connectiviteit.

Maak gebruik van gegevens en bouw sterkere relaties op

Met live gegevens levert u altijd klantspecifieke prijzen, kortingen en campagnes in de juiste valuta. Hierdoor kunt u de communicatie met uw klanten personaliseren en sterkere klantrelaties opbouwen.

Succesverhaal van een klant: Lavpris-Laase.dk

B2B en B2C eCommerce met PIM voor de grootste Deense webshop in sloten en beveiliging

Met een op maat gemaakte oplossing hebben ze hun website getransformeerd, de SEO-resultaten verbeterd en processen geautomatiseerd. Lavpris-Laase kan nu tot 60.000 producten beheren met PIM en het DynamicWeb platform. De integratie met Uniconta heeft het orderbeheer geoptimaliseerd en de efficiëntie verhoogd.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing