Uniconta

Bouw een Uniconta-integratie en optimaliseer bedrijfsprocessen

Om de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen te maximaliseren, is een soepele integratie tussen uw eCommerce en uw ERP van cruciaal belang.

Met het DynamicWeb-platform kunt u een integratie met Uniconta bouwen en ervoor zorgen dat uw e-commerce automatisch wordt verrijkt met bijgewerkte gegevens uit uw ERP-systeem over producten, voorraden, magazijnlocaties en klantrelaties, en dat klanten naadloos toegang hebben tot hun klantspecifieke prijzen en kortingen in de juiste valuta.

Uniconta is een compleet ERP- en financieel systeem dat uw bedrijf helpt digitaal te gaan en handmatige workflows te verminderen.

Integreer uw e-commerce en ERP

Ontsluit het potentieel van uw eCommerce en ERP door DynamicWeb en Uniconta met elkaar te verbinden. Ervaar de efficiëntie, nauwkeurigheid en groeimogelijkheden van een naadloos geïntegreerd bedrijfsecosysteem.

Flexibele en schaalbare integratie

Mocht het nodig zijn, dan kan de integratie worden aangepast aan uw specifieke eisen en bedrijfsprocessen, mits deze verder functioneel worden ondersteund in Uniconta.

Bespaar tijd en risico's

Door de overdracht van orders, facturen en andere informatie tussen DynamicWeb en Uniconta te automatiseren, kunt u de interne werkdruk verlagen, processen vereenvoudigen en resources vrijmaken voor andere belangrijke taken.

Creëer een consistente klantervaring

Combineer realtime klantspecifieke gegevens zoals prijzen, kortingen, voorwaarden etc. met een naadloze eCommerce ervaring en verblijd zelfs de meest complexe klanten met 24/7 self-service afhandeling van bestellingen, nabestellingen, retouren en meer via alle kanalen.

Bouwen met API's

Onze API-first benadering zorgt ervoor dat er geen extra code van derden wordt toegevoegd aan uw ERP-oplossing. Dankzij onze lichte footprint kunnen we bidirectionele toegang bieden tot Uniconta met live en batchmodus connectiviteit.

Maak gebruik van gegevens en bouw sterkere relaties op

Met live gegevens levert u altijd klantspecifieke prijzen, kortingen en campagnes in de juiste valuta. Hierdoor kunt u de communicatie met uw klanten personaliseren en sterkere klantrelaties opbouwen.

Download

Uw e-commerce integreren met ERP

Integratie is complex en vereist diepgaande kennis en ervaring om succesvol te zijn en een schaalbare oplossingsarchitectuur te bouwen. Met meer dan 4.000 klanten heeft DynamicWeb de nodige ervaring en kennis uit de praktijk om eCommerce succesvol te integreren met ERP-systemen.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing