Oplossingen voor de Retail

Geïntegreerde Unified Commerce voor Retail

Retail verandert snel, en retailers hebben krachtige, flexibele en schaalbare systemen nodig om de snel veranderende marktsituaties bij te houden. Maak gebruik van de perfecte mix van commercie, personalisatie en contentmogelijkheden om uw producten op de best mogelijke manier te presenteren.

DynamicWeb integreert met uw bestaande systemen en biedt flexibele, naadloze oplossingen die aansluiten op belangrijke applicaties zoals LS Retail, ERP, PIM en CRM om eCommerce succes te vergroten met geavanceerde retail functies zoals loyaliteitsprogramma's, mobiele kassa's en gepersonaliseerde real-time aanbiedingen, evenals krachtige product management systemen.

DynamicWeb stelt u in staat uw eCommerce succes te vergroten.

Voordelen voor Retailers

Ontdek de flexibele DynamicWeb eCommerce Suite die een gebruiksvriendelijk ontwerp combineert met functies die gelijke tred houden met de steeds veranderende markt- en klanteneisen. We hebben de topfuncties in de retail geïdentificeerd:

Geïntegreerde Unified Commerce

Echte unified commerce creëert een wrijvingsloze commerce ervaring die eCommerce en offline activiteiten verenigt. In nauwe samenwerking met LS Retail stelt DynamicWeb retailers in staat om een commerce ervaring te bieden die de verwachtingen van klanten overtreft.

De reis van de shopper personaliseren

Gebruik expliciet en impliciet beschikbare klantgegevens om gepersonaliseerde ervaringen te leveren, bijvoorbeeld productaanbevelingen, voor nieuwe en terugkerende bezoekers. Lever 1:1 berichten in het juiste kanaal op het juiste moment om van uw bezoekers betalende klanten te maken.

Click & Collect

Click & Collect is een essentieel onderdeel van elke omnichannel retailstrategie. Elke stap van bestelling en uitvoering is een kans om uw klant te verblijden. DynamicWeb maakt het uw klanten gemakkelijk om een artikel online te kopen en het in de winkel af te halen.

Terugkerende klanten

Haal het meeste uit elk bezoek met een gepersonaliseerde product- en aankoopervaring. Een loyaliteitsprogramma of clublidmaatschap bijvoorbeeld trekt niet alleen nieuwe klanten aan, maar stimuleert klanten ook tot herhaalaankopen.

Succesverhaal van een klant: BHG Department Stores

Een klantgerichte aanpak en het elimineren van kanaalsilo's door het gebruik van één commerce-oplossing.

De omvang van het winkelmandje van BHG Singapore groeide met 17% en de conversie van aankopen steeg met 3,5% na de implementatie van innovatieve klantoplossingen zoals virtueel passen, 'optillen en leren' en mobiele verkooppuntsystemen.

Voordelen voor retailers

Verbeter de winkelervaring en verhoog uw verkoop met branchespecifieke en verkoopgerichte functies.

Bij DynamicWeb stellen we, in nauwe samenwerking met onze meer dan 300 partners, retailers in staat betere digitale klantervaringen te leveren en eCommerce succes te schalen via onze cloud-based eCommerce suite met branche-specifieke functies zoals:

Gepersonaliseerde ervaringen leveren

U bent in staat om de beste gepersonaliseerde product- en klantervaringen te leveren. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de ingebouwde cadeaubonnen, retailpromoties en oplossingen voor klantentrouw. Doordat al uw CRM- en ERP-gegevens in één platform zijn gecombineerd, kunt u uw berichten, inhoud en aanbiedingen automatiseren en richten op elke unieke bezoeker en/of klant van u.

Eenvoudig meerdere winkels beheren

Ontmoet uw klanten waar ze zijn en beheer al uw webshops vanaf één plek met multi-site management. LS Retail Nav / Central en DynamicWeb ondersteunen uw internationale retail expansie met lokale talen, valuta's, betaalproviders, BTW / omzetbelasting en verzendmethoden. Accepteer alle manieren waarop uw klanten willen betalen, in de winkel, online en on-the-fly. DynamicWeb is geïntegreerd met toonaangevende betalingsproviders voor een wrijvingsloze kassa-ervaring.

Gebruik de kracht van uw ERP

De DynamicWeb eCommerce is gebouwd voor de detailhandel en is zeer schaalbaar. De ERP geïntegreerde oplossing synchroniseert belangrijke retail gegevens tussen uw DynamicWeb oplossing en uw ERP, zoals inventaris, retail prijzen, verkoop belastingen, multi-subsidiary klanten en locaties, evenals master producten. Alle transacties in DynamicWeb komen overeen met een financiële transactie in uw ERP.

Schaal uw retail activiteiten

DynamicWeb kan integreren met een lange lijst van add-ons, waaronder integraties met PIM, ERP en andere relevante platforms. Uw oplossing kan eenvoudig worden opgeschaald om duizenden producten en miljoenen bezoekers te ondersteunen. Het groeit met uw bedrijf mee. DynamicWeb biedt snelle, veilige en schaalbare oplossingen. Onze cloud-gebaseerde oplossing biedt u de beste en meest betrouwbare manier om uw uptime te optimaliseren en haperingen te voorkomen. Krijg toegang tot uw software, hosting en monitoring van één leverancier met één aanspreekpunt, waardoor uw hele oplossing gestroomlijnd wordt.

Toegang tot nieuwe klanten via marktplaatsen

Met DynamicWeb kunt u verkopen waar uw klanten ook zijn - met eenvoudige en veilige verbindingen naar een groot aantal relevante marktplaatsen voor de detailhandel. Als u al heeft besloten om uw verkoopkanalen uit te breiden en marktplaatsen als onderdeel van uw strategie heeft overwogen, bezoek dan de DynamicWeb Marketplace. DynamicWeb integreert bijvoorbeeld met Channable waardoor uw PIM en eCommerce omgeving verbinding kan maken met meer dan 2.500 marktplaatsen.

Ingebouwde Click & Collect

Volgens GlobalData zal de Click and Collect-markt de komende vijf jaar met 55,6% groeien en in 2022 goed zijn voor 13,6% van de online verkopen. Daarom is Click and Collect een essentieel onderdeel van elke omnichannel retailstrategie. Detailhandelaren, van één tot honderden winkels, kunnen profiteren van een Click and Collect-optie. Het is echt verbazingwekkend wat een voorraadbeheersysteem en orderbeheer kunnen doen voor uw omnichannel klantervaring. De gecombineerde oplossing van LS Retail en DynamicWeb maakt het uw klanten gemakkelijk om een artikel online te kopen en in de winkel af te halen.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing