Oplossingen voor Fabrikanten

Verhoog de verkoop met een eCommerce oplossing ontworpen voor Fabrikanten

DynamicWeb biedt een eCommerce platform voor fabrikanten dat eenvoudige online bestellingen, self-service en moderne klantervaringen mogelijk maakt.

Stel uw klanten in staat 24/7 producten te onderzoeken, bestellingen te plaatsen en hun account te beheren volgens hun eigen schema. Dankzij naadloze koppelingen met belangrijke toepassingen zoals ERP, PIM en CRM kunt u de best mogelijke gepersonaliseerde handel en klantervaring bieden.

eCommerce functies voor Fabrikanten

De DynamicWeb Commerce Suite heeft vele functies waarmee fabrikanten de best mogelijke eCommerce ervaring kunnen creëren. We hebben de top eCommerce functies voor fabrikanten geïdentificeerd:

Klantportalen voor zelfbediening en reserveonderdelen

Stel uw klanten in staat om te krijgen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben zonder dat ze hoeven te wachten om contact op te nemen met hun accountmanager. Uw klanten krijgen toegang tot hun bestelgeschiedenis, facturen, RMA, aangepaste productinformatie en nog veel meer.

Pre-ordering en Configure, Price, Quote (CPQ)

Met de impersonatiefunctie van DynamicWeb kunt u uw klant gemakkelijk helpen door een offerte of bestelling voor hem voor te bereiden, zodat hij de bestelling kan bekijken en voltooien wanneer het hem uitkomt. Deze functie is essentieel bij make-to-order verkoop en complexere bestelprocessen.

Volledige integratie van ERP en eCommerce

Integreer eCommerce met uw ERP om toegang te krijgen tot klantspecifieke prijzen, assortimenten, voorraden, stuklijsten en andere ERP-gegevens. DynamicWeb integreert met vrijwel elke ERP oplossing en bevat standaard integratie connectoren met Micosoft Dynamics 365 F&O, Business Central, AX en NAV.

Internationale eCommerce gemakkelijk gemaakt

Met eCommerce kunt u uw bedrijf internationaal uitbreiden, dus moet u regionale regels, valuta, talen en meer kunnen ondersteunen. DynamicWeb eCommerce stelt u in staat om uw verkoopregio wereldwijd uit te breiden, zodat u gemakkelijk de regionale regels kunt volgen en een groter publiek kunt bereiken.

Succesverhaal van een klant: Ambu

Wereldwijde B2B-fabrikant gebruikt DynamicWeb eCommerce en PIM voor de verwerking van complexe productgegevens

De oplossing heeft de merkidentiteit en de marktpositie van Ambu versterkt en de hoeveelheid handmatige en tijdrovende middelen die worden besteed aan het bijwerken van productinformatie effectief verminderd.

B2B & D2C mogelijkheden voor Fabrikanten

Een aanpasbaar en robuust eCommerce platform gebouwd voor fabrikanten

DynamicWeb stelt fabrikanten in staat betere digitale klantervaringen te leveren en eCommerce succes te schalen via onze cloud-based Commerce suite.

Zelfbedieningsportalen voor klanten

Stel uw klanten in staat te krijgen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben! Geef uw klanten toegang tot zelfbedieningsportalen, bekijk de bestelgeschiedenis, facturen, RMA, aangepaste productinformatie en nog veel meer. Maak selfservice mogelijk waar klanten productinformatie kunnen opzoeken, technische gegevensbladen kunnen downloaden, relevante onderdelenlijsten kunnen bekijken, enz. Schakel de klant in met klantspecifieke prijzen en aangepaste catalogi om een betere digitale klantervaring te creëren. Met een klantenportaal kunt u uw bedrijf 24/7 laten draaien, uw eCommerce succes opschalen en een betere commerce ervaring bieden terwijl u de druk op uw verkoopteam vermindert.

ERP-geïntegreerde eCommerce voor Fabrikanten

Integreer met uw ERP om toegang te krijgen tot klantspecifieke prijzen, assortimenten, voorraden, stuklijsten en andere ERP-gegevens. DynamicWeb bevat standaard integratie connectoren met Microsoft Dynamics 365 F&O, Business Central, AX en NAV. Met een ERP-aangedreven eCommerce oplossing kunnen fabrikanten aangepaste prijzen en voorraad in real-time aan klanten tonen, en gemakkelijk toegang bieden tot productinformatie met bijvoorbeeld datasheets om te downloaden. DynamicWeb is ideaal voor het genereren van leads omdat de hoogwaardige websitestructuur is geoptimaliseerd voor het verkrijgen van hoog scorende zoekresultaten, zodat klanten en zoekmachines zoals Google uw producten online kunnen vinden.

Integratie van Configure, Price, Quote (CPQ)

Voor make-to-order producten is configure-price-quote (CPQ) essentieel voor een uitstekende B2B-klantervaring. CPQ biedt een oplossing om verkopers of klanten te begeleiden bij het samenstellen van orders op basis van regels om de nauwkeurigheid van de order te garanderen. Met een CPQ-applicatie kan elke mogelijke configuratie, prijs en korting worden gespecificeerd. DynamicWeb integreert met toonaangevende CPQ oplossingen zoals Experlogix. Uw klanten zullen een gepersonaliseerde en handige service ervaren waarbij ze alleen hun vooraf ingevulde winkelwagen hoeven te controleren en te accepteren.

Het succes van eCommerce verbeteren

Om leads te genereren, moet u leveren wat uw prospects verwachten. De kopers van vandaag willen onderzoeken, winkelen en bestellen op hun voorwaarden, tijdstip en apparaat van hun keuze. Ze willen zelfbediening. Door uw bedrijf te automatiseren met een self-service website en misschien zelfs een gepersonaliseerde winkel, zult u aan de verwachtingen van uw klanten voldoen en deze overtreffen. DynamicWeb biedt de juiste functies om de best mogelijke klantervaring te beheren. Beginnend bij productgegevens van de Product Information Management oplossing verbonden met uw ERP-systeem, naar marktplaatsen of uw eigen eCommerce omgeving van waaruit u de best mogelijke klantervaring kunt beheren en automatiseren door middel van de Digitale Marketing functies die DynamicWeb biedt.

Schaalt mee met uw bedrijf

Ongeacht de structuur en de aard van uw bedrijf, wij dekken u. Met DynamicWeb eCommerce kunt u voldoen aan lokale wet- en regelgeving en meerdere valuta, talen en meer in één oplossing verwerken. Dynamic is ontworpen voor B2B, B2C en D2C modellen en stelt u in staat uw bedrijf te schalen - eenvoudig en veilig. Met real-time dashboards kunt u het verkeer op uw site, de orderconversie en de verkoop in de gaten houden. DynamicWeb's native oplossing draait als een schaalbare applicatie in de cloud. Het schaalt wrijvingsloos in de tijd en tijdens momenten van piekverkopen.

Ingebouwd Product Information Management

Help de productmanagers en het marketingteam met de ingebouwde oplossing voor Product Information Management (PIM). Gebruik het kwaliteitsrapport om ervoor te zorgen dat alle producten verrijkte en accurate productinformatie bevatten. Verrijk productinformatie in bulk met nauwkeurige productgegevens uit relevante gegevensbronnen. Lever de juiste productgegevens aan uw ecosysteem om uw partners, distributeurs en retailers in staat te stellen te verkopen via marktplaatsen en andere verkoopkanalen. Maak gebruik van meerdere verkoopkanalen door uw DynamicWeb PIM te integreren met top marktplaatsen zoals eBay, Amazon en vele andere met op maat gemaakte assortimenten en prijzen.

Download de white paper

D2C eCommerce in de verwerkende industrie

In de white paper wordt onderzocht hoe een Direct-to-Consumer-model de productie aandrijft, waarbij de voor- en nadelen ervan aan bod komen.

  • D2C voor fabrikanten
  • De voordelen en uitdagingen
  • Belangrijke overwegingen
  • Hoe te beginnen

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing