Nieuws

DynamicWeb zet versnelde groei door met opnieuw een recordbrekend kwartaal

DynamicWeb

DynamicWeb, de snelgroeiende E-commerce, PIM en Digital Experience Platform provider in de mid-size en enterprise industrie, rapporteert vandaag wederom een geweldig kwartaal met 27% groei ten opzichte van vorig jaar.

DynamicWeb's DXP heeft geholpen bij het stimuleren van groei en e-commerce succes bij klanten wereldwijd. DynamicWeb’s DXP mogelijkheden zijn volledig geïntegreerd met een reeks van Microsoft ERP-, overige ERP- en 3rd party-systemen, hetgeen klanten in staat stelt hun digitale transformatie te versnellen en hun e-commerce succes te schalen.

Bovendien wordt aan de behoefte aan een snelle implementatie met een laag risico voldaan met de DynamicWeb Turnkey oplossing voor B2B E-commerce. DynamicWeb biedt de mogelijkheid om een B2B webshop/klantenportaal te lanceren in een zeer korte doorlooptijd - zonder een complex IT project. Lees hier meer

Nieuwe, toonaangevende klanten

Sinds 1 juli 2020 heeft DynamicWeb een lange lijst van nieuwe klanten toegevoegd in verschillende industrieën en verticals. 

Interne groei - werknemers  
Dynamicweb is niet alleen haar wereldwijde partnernetwerk en klantenbestand aan het uitbreiden, sinds 1 juli 2020 heeft Dynamicweb 29 nieuwe teamleden verwelkomd, wat een record is. Dit stelt Dynamicweb in staat om haar versnelde groei in de komende jaren voort te zetten. Ga mee op reis! 

De versnelde groei die we blijven zien in de afgelopen fiscale jaren is een resultaat van onze visie op de e-commerce en digital experience ruimte en ons vermogen om onze klanten en partners te voorzien van een eenvoudig te implementeren en te gebruiken platform dat hen in staat stelt betere winkelervaringen te leveren

Christian Beer, CEO van DynamicWeb

Over Dynamicweb

DynamicWeb biedt een cloud-based Digital Experience Platform. Wij stellen klanten in staat betere digitale klantervaringen te leveren en ecommerce success te schalen via onze oplossingen voor Content Management, Digital Marketing, E-commerce en Product Information Management.

DynamicWeb's 300+ partners en 200+ werknemers in kantoren over de hele wereld zijn er trots op meer dan 4.000 merken te ondersteunen, waaronder toonaangevende merken als Lego Wear, Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota, Europcar, en Skanska. Gebouwd op DynamicWeb, worden deze klanten in staat gesteld levenslange klantrelaties op te bouwen, inkomsten te verhogen en hun merken te laten groeien.

Meer informatie op Dynamicweb.nl

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing