Visma.net

Een Visma.net-integratie bouwen en bedrijfs-processen optimaliseren

Om de efficiëntie van je bedrijfsprocessen te maximaliseren, is een soepele integratie tussen je e-commerce en je ERP cruciaal.

Met het DynamicWeb-platform kunt u een integratie met Visma.net bouwen en ervoor zorgen dat uw e-commerce automatisch wordt verrijkt met bijgewerkte gegevens uit uw ERP-systeem over producten, voorraden, magazijnlocaties en klantrelaties, en dat klanten naadloos toegang hebben tot hun klantspecifieke prijzen en kortingen in de juiste valuta.

Een integratie tussen DynamicWeb en Visma.net zorgt ervoor dat producten, prijzen, enz. correct worden overgedragen aan Visma.net, dat op zijn beurt ordergegevens ontvangt en facturen en creditnota's terugstuurt naar DynamicWeb, waar ze beschikbaar worden gemaakt in het klantencentrum.

Integreer uw e-commerce en ERP

Ontsluit het potentieel van uw eCommerce en ERP door DynamicWeb en Visma.net met elkaar te verbinden. Ervaar de efficiëntie, nauwkeurigheid en groeimogelijkheden van een naadloos geïntegreerd bedrijfsecosysteem.

Flexibele en schaalbare integratie

Indien nodig kan de integratie worden aangepast om te voldoen aan uw specifieke vereisten en bedrijfsprocessen, op voorwaarde dat deze anderszins functioneel worden ondersteund in Visma.net.

Bespaar tijd en risico's

Door de overdracht van orders, facturen en andere informatie tussen DynamicWeb en Visma.net te automatiseren, kunt u de interne werkdruk verlagen, processen vereenvoudigen en resources vrijmaken voor andere belangrijke taken.

Creëer een consistente klantervaring

Combineer realtime klantspecifieke gegevens zoals prijzen, kortingen, voorwaarden etc. met een naadloze eCommerce ervaring en verblijd zelfs de meest complexe klanten met 24/7 self-service afhandeling van bestellingen, nabestellingen, retouren en meer via alle kanalen.

Bouwen met API's

Onze API-first benadering zorgt ervoor dat er geen extra code van derden aan uw ERP-oplossing wordt toegevoegd. Dankzij onze lichte footprint kunnen we bidirectionele toegang bieden tot Visma.net met live en batchmodus connectiviteit.

Maak gebruik van gegevens en bouw sterkere relaties op

Met live gegevens levert u altijd klantspecifieke prijzen, kortingen en campagnes in de juiste valuta. Hierdoor kunt u de communicatie met uw klanten personaliseren en sterkere klantrelaties opbouwen.

Customer Success Story: Erik Larsen & Søn

Erik Larsen & Søn maakt van productgegevens een concurrentievoordeel

Om productgegevens beter te structureren en te distribueren koos het Deense productiebedrijf voor een DynamicWeb PIM (Product Information Management) en webshopoplossing geïntegreerd in Visma.net, waarmee ze kunnen werken met stamgegevens, klantspecifieke prijzen en kortingen voor al hun retailers en marktplaatsen. Alles afgehandeld in één platform en met één integratie in een eenvoudige en flexibele setup.

Erik Larsen & Søn structureert en distribueert nu hun productgegevens, optimaliseert hun interne bedrijfsprocessen en geeft hun klanten een betere koopervaring. En dat allemaal vanuit één oplossing.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing