Visma.net

Optimaliseer de volledige webshop van Visma.net

Om de efficiëntie van je bedrijfsprocessen te maximaliseren, is een goed werkende integratie tussen je webshop en je ERP-systeem cruciaal.

De integratie zorgt ervoor dat productgegevens, prijzen, etc. correct worden overgedragen van uw webshop naar Visma.net, die op haar beurt ordergegevens ontvangt en facturen en creditnota's terugstuurt naar DynamicWeb.

Visma.net

Partners die standaard integratie bieden

De standaard connector van Flexmedia is flexibel en schaalbaar en kan worden aangepast aan de specifieke eisen en bedrijfsprocessen van de klant. Bezoek Flexmedia en lees meer over de connector.

Integraties zijn vaak een grote investering om te implementeren, maar ook om te onderhouden. Met de standaard connector van Flexmedia kun je DynamicWeb en Visma.net eenvoudig en snel met elkaar verbinden. Deze connector elimineert ontwikkelkosten en zorgt voor een stabiele werking voor onze wederzijdse klanten, daarom zie ik het als een natuurlijk onderdeel om te implementeren wanneer je je Visma.net en DynamicWeb wilt koppelen."

Torben Jeppesen, Team Lead, Visma Cloud ERP

Integreer uw e-commerce en ERP

Ontsluit het potentieel van uw eCommerce en ERP door DynamicWeb en Visma.net met elkaar te verbinden. Ervaar de efficiëntie, nauwkeurigheid en groeimogelijkheden van een naadloos geïntegreerd bedrijfsecosysteem.

Flexibele en schaalbare integratie

Indien nodig kan de integratie worden aangepast om te voldoen aan uw specifieke vereisten en bedrijfsprocessen, op voorwaarde dat deze anderszins functioneel worden ondersteund in Visma.net.

Bespaar tijd en risico's

Door de overdracht van orders, facturen en andere informatie tussen DynamicWeb en Visma.net te automatiseren, kunt u de interne werkdruk verlagen, processen vereenvoudigen en resources vrijmaken voor andere belangrijke taken.

Creëer een consistente klantervaring

Combineer realtime klantspecifieke gegevens zoals prijzen, kortingen, voorwaarden etc. met een naadloze eCommerce ervaring en verblijd zelfs de meest complexe klanten met 24/7 self-service afhandeling van bestellingen, nabestellingen, retouren en meer via alle kanalen.

Bouwen met API's

Onze API-first benadering zorgt ervoor dat er geen extra code van derden aan uw ERP-oplossing wordt toegevoegd. Dankzij onze lichte footprint kunnen we bidirectionele toegang bieden tot Visma.net met live en batchmodus connectiviteit.

Maak gebruik van gegevens en bouw sterkere relaties op

Met live gegevens levert u altijd klantspecifieke prijzen, kortingen en campagnes in de juiste valuta. Hierdoor kunt u de communicatie met uw klanten personaliseren en sterkere klantrelaties opbouwen.

Succesverhaal van een klant: Erik Larsen & Søn

Erik Larsen & Søn maakt van productgegevens een concurrentievoordeel

Om productgegevens beter te structureren en te distribueren koos het Deense productiebedrijf voor een DynamicWeb PIM (Product Information Management) en webshopoplossing geïntegreerd in Visma.net, waarmee ze kunnen werken met stamgegevens, klantspecifieke prijzen en kortingen voor al hun retailers en marktplaatsen. Alles afgehandeld in één platform en met één integratie in een eenvoudige en flexibele setup.

Erik Larsen & Søn structureert en distribueert nu hun productgegevens, optimaliseert hun interne bedrijfsprocessen en geeft hun klanten een betere koopervaring. En dat allemaal vanuit één oplossing.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing