Dynamics 365 Business Central

eCommerce voor Dynamics 365 Business Central

Met een krachtige integratie tussen uw eCommerce en uw ERP bent u klaar om real-time business intelligence te gebruiken om effectief leads te genereren, de verkoop te stimuleren en uw bedrijf te laten groeien.

Onze eCommerce oplossing voor Dynamics 365 Business Central is enterprise ready en schaalt naar grote eCommerce implementaties voor zowel B2B, B2C en Customer Self-service Portals. 

Wanneer u de Composable Commerce-oplossing van DynamicWeb combineert met Microsoft Dynamics 365 Business Central, kunt u uw D365 BC business intelligence gebruiken om sneller vooruitgang te boeken in uw reis naar een goed presterende, schaalbare en ERP-data gedreven eCommerce ervaring.

Standaard OData-connector

Door gebruik te maken van Microsofts Rest API-technologieprotocol OData, kunt u met onze connector moeiteloos integreren met Dynamics 365. Zo bespaart u tijd en geld en kunt u uw e-commerce project in een mum van tijd van de grond tillen.

Composable Commerce Suite

De DynamicWeb Commerce Suite omvat CMS, eCommerce, Digital Marketing en PIM, en biedt het perfecte platform om uw eCommerce traject op te bouwen en uit te breiden.

Beheer meerdere B2B- en B2C-winkels vanaf één platform

Onze snel te implementeren, cloudgebaseerde eCommerce-oplossing biedt u alles wat u nodig hebt om uw producten te presenteren en te verkopen in meerdere winkels, talen, valuta's en belastingen vanaf één platform.

Verbeter de klantervaring met 24/7 zelfbediening

Combineer realtime klantspecifieke gegevens zoals prijzen, kortingen, voorwaarden enz. met een naadloze eCommerce ervaring en verblijd zelfs de meest complexe klanten met 24/7 self-service afhandeling van bestellingen, nabestellingen, retouren en meer via alle kanalen.

Geen aanpassing nodig aan uw ERP

Onze API-first aanpak zorgt ervoor dat er geen extra code van derden wordt toegevoegd aan uw ERP-oplossing. Dankzij onze lichte footprint kunnen we bidirectionele toegang bieden tot Dynamics 365 met live en batch modus connectiviteit.

Gegevens verrijken met PIM

Met DynamicWeb PIM kunt u productgegevens verrijken in meerdere talen en met vele soorten media, en met zoveel productvelden als u nodig hebt. Lever een verbeterde inhoudservaring waar uw klanten, dealers en verkoopteam dol op zullen zijn.

Webinar

E-commerce met Dynamics NAV en Business Central

DynamicWeb maakt het u gemakkelijk om eCommerce in recordtijd en met minder risico's tot een succes te maken, omdat wij de verborgen complexiteit van geïntegreerde eCommerce al hebben opgelost.

Dit webinar helpt u de sprong te maken van idee naar uitvoering voor precies uw specifieke situatie.

Zie het webinar en doe kennis op over:

  • Wat betekent standaard integratie eigenlijk?
  • Waarom is een standaard integratie goed en is het toepasbaar voor uw situatie?
  • Hoe verloopt ecommerce tussen NAV/BC en DynamicWeb?
  • Wat kunt u verwachten op het gebied van projectomvang, kosten en onderhoud?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hoe win je operationele efficiëntie voor je online bedrijf door je e-commerce te integreren met ERP?

Integratie is complex en vereist diepgaande kennis en ervaring om succesvol te zijn en een schaalbare oplossingsarchitectuur te bouwen. Met meer dan 4.000 klanten heeft DynamicWeb de benodigde ervaring en kennis uit de praktijk om eCommerce succesvol te integreren met ERP-systemen.

Deze whitepaper behandelt zowel Return on Investment (ROI) scenario's als welk type integratie het beste is voor verschillende scenario's. Het laatste deel van de whitepaper gaat in op meer praktische onderwerpen, zoals welke gegevens het beste geïntegreerd kunnen worden.

Succesverhaal van een klant: Bellissa HAAS GmbH

B2C eCommerce met klantenportaal en PIM

Het ERP-systeem "Business Central" is geïntegreerd met de website en het DynamicWeb PIM-systeem, zodat klanten altijd de juiste prijzen en beschikbaarheid kunnen zien. Dit maakt het ook mogelijk voor partners en distributeurs om toegang te krijgen tot documenten en andere activa.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing