eCommerce for LS Activity

Eén platform voor het afhandelen van reserveringen, ticketing en evenementen

Verspilt u tijd met het hanteren van aparte software oplossingen voor elk van uw activiteiten? Voeg LS Activity toe aan uw LS Nav en DynamicWeb unified eCommerce om in één geïntegreerde oplossing te werken.

LS Activity is de beheersoftware voor evenementen en reserveringen die naadloos integreert met LS Nav, zodat u uw hele bedrijf, van detailhandel tot cursussen en boekingen, in één enkel platform kunt beheren.

Met LS Activity kunt u een grote verscheidenheid aan diensten - van afspraken, tot lessen, tot evenementen, tot ticketing en reserveringen van ruimte en materiaal, en meer - voor al uw locaties op één centrale plaats afhandelen: de back-end van uw retail management systeem, waar u al uw andere items, boekhouding en verkoop beheert.

Door LS Activity aan uw LS Nav en DynamicWeb oplossing toe te voegen, kunt u al uw reserveringen, lessen, cursussen, ticketing, evenementen en meer beheren vanuit één geïntegreerde commerciële oplossing.

Eenvoudigere, betere klantenservice

Geef de winkelervaring een boost! Bied het soort soepele, verfrissende koopervaring waardoor klanten steeds weer terug willen komen. Uw klanten hoeven niet van de ene naar de andere kassa te lopen om hun aankopen en reserveringen af te ronden. Met LS Activity toegevoegd aan uw LS Nav en DynamicWeb oplossing, kunt u de verkoop snel en soepel afronden in dezelfde transactie.

Hou het allemaal onder de duim

De combinatie en naadloze integratie tussen LS Activity en uw LS Nav en DynamicWeb oplossing stelt u in staat om een breed scala aan diensten - van afspraken, tot lessen, tot evenementen, tot ticketing en reserveringen van ruimte en apparatuur, en meer - voor al uw locaties in één enkele oplossing af te handelen, waarbij u ook al uw andere items, boekhouding en verkoop beheert.

Uw persoonlijke evenementenplanner

Geen overzicht meer over uw middelen, activiteiten en faciliteiten? Houd het allemaal onder controle met LS Activity in uw DynamicWeb platform. Beheer al uw verschillende evenementen - zoals reserveringen, lessen, cursussen, ticketing, workshops en diensten - allemaal in één krachtige oplossing.

Een uniform beeld van uw bedrijf

Begrijp en verbeter uw bedrijf met gecentraliseerde controle. Met LS Activity en DynamicWeb kunt u uw hele bedrijfsvoering beheren, van financiën en verkoop tot evenementen en activiteiten in één enkele oplossing.

Belangrijke gegevens bijhouden

Krijg nauwkeurige en tijdige statistieken over al uw verkopen, ongeacht of ze betrekking hebben op artikelen, cursussen of tickets. Koppel en vergelijk eenvoudig gegevens, begrijp welke producten en activiteiten het populairst zijn en verbeter uw aanbod.

Download

7 sleutels tot een optimale online klantenervaring

Klantervaring bepaalt tegenwoordig nog meer het concurrentievoordeel dan de prijs. Naarmate het aantal online verkopers en detailhandelaren toeneemt - allemaal beschikbaar met één klik op de knop - zijn de verwachtingen van de klant enorm gestegen. Ontdek de 7 essentiële sleutels die u nodig hebt om webervaringen te creëren die uw klanten verbazen en hun eisen overtreffen.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing