Over DynamicWeb

Geïntegreerde Commerce oplossingen

DynamicWeb is een wereldwijd toonaangevende leverancier van CMS, eCommerce, PIM en Marketing oplossingen voor middelgrote/grote en enterprise bedrijven. Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 12.000 ontwikkelde websites hebben wij de ervaring en de software die nodig is om krachtige eCommerce oplossingen te creëren.

Onze missie

Onze missie is het vereenvoudigen van eCommerce

De manier waarop we dat doen is door een samengestelde en cloud-based eCommerce Suite aan te bieden met CMS, eCommerce, PIM en Marketing in één enkel platform dat vooraf is gekoppeld aan Microsoft ERP-systemen zoals D365 F&O, Business Central, NAV en AX.

Ons platform verlaagt de total cost of ownership en vermindert de complexiteit omdat klanten in één uniforme interface kunnen werken in plaats van in meerdere los met elkaar verbonden applicaties en met minder integraties.

In 2022 lanceerde DynamicWeb DW10 - een moderne, composable API-first architectuur waardoor DynamicWeb past in het IT-landschap van MACH (Microservices, API-first, Cloud, Headless) georiënteerde bedrijven, terwijl het nog steeds no code / low code functies biedt voor snelle implementatie.

Onze waarden

Onze waarden geven vorm aan onze cultuur en beïnvloeden onze beslissingen en ons gedrag elke dag. Zij vormen de kern van ons voortdurend succes.

Vereenvoudigen

We vereenvoudigen alles wat we doen.

Betrokken

Wij zijn gepassioneerd en betrokken op lange termijn.

Samen

We gedragen ons behulpzaam en werken samen als een team.

Organisatie

Een wereldwijd bedrijf met lokale aanwezigheid

Sinds de eerste dag is onze basis Aarhus, Denemarken, maar tegenwoordig hebben we kantoren over de hele wereld - van Europa tot de VS en de APAC-regio.

Lokale aanwezigheid op onze belangrijkste markten is voor ons een topprioriteit, omdat we zo een beter begrip en een nauwere band met onze klanten en partners krijgen, waardoor we de best mogelijke oplossingen en ondersteuning kunnen bieden.

1999

DynamicWeb is opgericht door
Christian & Nicolai

150+

Mensen werken elke dag hard
om DynamicWeb geweldig te maken

100 %

Toegewijd om onze klanten
en partners te laten slagen

Schone hosting

Wij draaien uw oplossing op groene energie

Voor het draaien van enkele duizenden eCommerce oplossingen is veel energie nodig. Bij DynamicWeb begrijpen we de impact hiervan op het klimaat en daarom hebben we gekozen voor een hosting partner die zijn datacenters op 100% groene energie laat draaien.

Dit betekent dat we een zo groen en efficiënt mogelijke cloud hosting oplossing kunnen bieden. Ons datacenter:

  • werken met leveranciers die A+ energie-efficiëntie ratings hebben
  • zijn 100% Co2-neutraal wat betreft elektriciteitsverbruik
  • draaien op duurzame energie - voornamelijk van Scandinavische waterkracht
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing