Een paradigmaverschuiving

MACH architectuur

MACH is een technologische industriestandaard die een open, flexibele en best-of-breed bedrijfsarchitectuur beschrijft.

MACH technologieën ondersteunen een composable swappable architectuur, waarin elke component pluggable, schaalbaar en vervangbaar is, en continu verbeterd kan worden door agile ontwikkeling om aan veranderende business requirements te voldoen.

Deze open architectuur is een paradigmaverschuiving weg van de traditionele en meer rigide en gesloten monolithische suites.

De MACH architectuur en het gebruik van de principes erachter kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf voorbereid is op toekomstige veranderingen en dat u zich sneller kunt aanpassen aan veranderingen.

Microservices

Afzonderlijke stukken bedrijfsfunctionaliteit die onafhankelijk worden ontwikkeld, ingezet en beheerd.

API-first

Alle functionaliteit is beschikbaar via een API.

Cloud

SaaS dat gebruik maakt van de cloud, naast opslag en hosting, inclusief elastische schaalbaarheid en automatisch updaten.

Headless

Front-end presentatie is losgekoppeld van back-end logica en kanaal, programmeertaal, en is framework agnostisch.

MACH en DynamicWeb

Onbeperkte mogelijkheden met een composable commerce platform

Voor digitale beslissers kan het tempo van verandering intens hoog zijn. Bedrijven moeten sneller dan ooit handelen, reageren en schalen, wat veel wendbaarheid in de tech stack van het bedrijf vereist.

Vroeg of laat komen bedrijven erachter dat hun huidige digitale ecosysteem niet de gewenste klantervaring levert of de gewenste bedrijfsmodellen niet ondersteunt. Of misschien wordt uw bedrijf geconfronteerd met nieuwe eisen van klanten of verstoringen in uw verkoopkanalen - situaties waarin u snel digitaal moet reageren.

Om deze uitdaging te helpen oplossen, kan het nieuwe DynamicWeb 10 platform worden ingezet als een samengestelde suite of best-of-breed oplossing, met behulp van de kant-en-klare componenten die DynamicWeb aanbiedt of met behulp van technologieën van derden die specifiek zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Wat is een Composable Commerce Suite?

Best-of-suite

Best-of-suite verwijst naar een monolithische architectuur, waarbij alle functionaliteit in één platform beschikbaar is. Voordelen zijn minder complexiteit, maar beperkte flexibiliteit, schaalbaarheid en het risico van vendor lock-in kunnen een afknapper zijn.

Composable Commerce Suite

De composable commerce suite combineert de eenvoud van de best-of-suite aanpak, zonder de mogelijkheid te beperken om best-of-breed technologieën te kopen en te implementeren wanneer u groeit en een behoefte ontdekt om te schalen. Met andere woorden: het beste van twee werelden.

Best-of-breed

Best-of-breed verwijst naar een microservice-architectuur waarin afzonderlijke, gespecialiseerde componenten worden gekozen en geïntegreerd om een specifieke functie of reeks functies te bieden. Voordelen van een best-of-breed oplossing zijn onder meer schaalbaarheid, flexibiliteit en innovatie.

Download

Introducing DynamicWeb 10

Hoe het omarmen van de nieuwste technologie nieuwe mogelijkheden kan ontsluiten en op lange termijn waarde kan toevoegen aan uw bedrijf.

Vandaag de dag moeten bedrijven een naadloze klantervaring bieden op alle verkoopkanalen, zoals online, in de winkel en mobiel. Om een succesvolle en duurzame unified commerce-omgeving te creëren die de complexiteit van deze nieuwe realiteit aankan, is een flexibele, schaalbare en moderne IT-architectuur nodig.

In deze white paper bespreken we enkele van de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van de juiste eCommerce architectuur. We geven u ook inzicht in hoe de DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite u in staat stelt uw bedrijf zonder beperkingen te schalen en te laten groeien en bespreken hoe het omarmen van de nieuwste technologie nieuwe mogelijkheden kan ontsluiten en op lange termijn waarde kan toevoegen aan uw bedrijf.

 

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing