Oplossingen voor Drankengroothandels

Unified eCommerce oplossing voor Wijn & Gedistilleerd groothandelaars

DynamicWeb brengt uw hele digitale wereld in één krachtig eCommerce platform, waarmee B2B en B2C wijn en gedistilleerd distributeurs multi-channel klantervaringen kunnen leveren en hun verkoop kunnen uitbreiden met nieuwe online kanalen.

Uncork online groothandel voor wijn & sterke drank

eCommerce functies voor wijn & sterke drank groothandelaren

Ontdek hoe de flexibele DynamicWeb Commerce Suite een gebruiksvriendelijk ontwerp combineert met functies die gelijke tred houden met de steeds veranderende markteisen. We hebben de top functies voor wijn & gedistilleerd distributeurs geïdentificeerd:

Open nieuwe verkoopkanalen en verhoog de inkomsten

Stel klanten in staat om op hun gemak te bladeren en bestellingen te plaatsen met een 24/7 storefront en volledig inzicht in uw producten en voorraad. Bied zelfbedieningsopties zodat klanten gemakkelijk opnieuw kunnen bestellen, aangepaste prijzen kunnen krijgen en hun account kunnen beheren. Bereik nieuwe klanten met een verhoogde digitale aanwezigheid en zonder geografische barrières.

Uitgebreide productinformatie en aanbevelingen

Beheer al uw productinformatie op één plaats en verspreid deze naar meerdere websites, catalogi, marktplaatsen en partners. Zorg voor gedetailleerde productpagina's en stel klanten in staat producten te onderzoeken en te filteren op vrijwel elk detail, zoals merk, ras, leeftijd en meer.

Integreren met ERP en CRM

Met gekoppelde systemen kunt u het hele product- en klanttraject ondersteunen, inclusief productie, website, marketing, inkoop, ERP en CRM. Maak gebruik van de gegevens uit de gehele klantlevenscyclus en optimaliseer uw activiteiten op basis van goed geïnformeerde, datagestuurde beslissingen.

De verkoop verhogen met promoties en loyaliteitsprogramma's

Maak gebruik van waardevolle klantgegevens uit eCommerce, ERP en CRM om op maat gemaakte promoties en loyaliteitsprogramma's te lanceren die de omzet verhogen en de klantrelatie verbeteren. Hyperfocus uw promoties op basis van gegevens zoals aankoopgeschiedenis, gerelateerde producten, uitgaven van klanten, loyaliteitspunten en nog veel meer.

Succesverhaal van een klant: Philipson Wine

B2C eCommerce gericht op de gebruikerservaring verhoogt het conversiepercentage met 75%.

De responsieve mogelijkheden binnen de Dynamicweb oplossing gericht op mobiele apparaten, hebben de Philipson Wines webshop een eenvoudigere gebruikersinterface gegeven en hoge prestaties geschaald. In cijfers heeft de nieuwe webshop geresulteerd in 180% meer mobiele conversies.

B2B & B2C-mogelijkheden voor de wijn- en gedistilleerdindustrie

Een aanpasbaar en robuust eCommerce platform gebouwd voor wijn & spirit distributeurs

Bij DynamicWeb werken we samen met meer dan 300 partners om distributeurs in staat te stellen betere digitale klantervaringen te leveren en eCommerce succes te schalen via onze cloud-native eCommerce suite.

Zorgen voor betere aankoopprocessen voor klanten

Stel klanten in staat om op hun gemak bij u te winkelen en te kopen met een 24/7 online storefront, en beheer meerdere websites, merken en kanalen in één oplossing. Bied groothandelsklanten real-time aangepaste prijzen en voorraadbeschikbaarheid en maak gebruik van gepersonaliseerde promoties en kortingen om de verkoop te verhogen.

Productgegevens efficiënter beheren

Beheer alle productdetails centraal op één locatie, inclusief ABV, vintage, variëteit en maak uw volledige productcatalogus gemakkelijk zichtbaar met zoek- en filtermogelijkheden. Help klanten uw producten te vinden, waar ze ook winkelen, met verbeterde SEO en geïndexeerde producten. Distribueer productgegevens naar catalogi, marktplaatsen, content, partners en meer.

Sterkere klantrelaties opbouwen

Zorg voor op maat gemaakte promoties, kortingen en loyaliteitsprogramma's en bied personalisatie en service op Amazon-niveau. Gebruik geautomatiseerde e-mailmarketingcampagnes om de betrokkenheid en retentie te vergroten en bouw geautomatiseerde upsell, cross-sell en productaanbevelingen in de klantervaring in.

Ontketen uw ERP en automatiseer verkooporders

Integreer met vrijwel elk ERP en CRM voor maximale procesefficiëntie en verbind processen en gegevens over voorraad, prijzen, omzetbelasting, klanten en locaties met meerdere dochterondernemingen, hoofdproducten en meer. Bied klanten self-service portals en krijg toegang tot betere klantgegevens voor strategische besluitvorming. Alle transacties in DynamicWeb komen overeen met een financiële transactie in uw ERP.

Sneller verkopen en nieuwe klanten bereiken

De gids voor wijndistributeurs voor een omnichannel eCommerce-strategie

Nu eCommerce explodeert in de wijndetailhandel, vragen distributeurs en groothandelaren zich misschien af waar het voor hen past. Ontdek hoe de juiste eCommerce oplossing wijndistributeurs in staat stelt het verkoop- en marketingtraject aan te passen aan de specifieke behoeften van de klant, of het nu gaat om een B2B, B2C of hybride model.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing