Nieuws

Novicell zet voet aan de grond in Nederland

DynamicWeb

Na Denemarken, Spanje, Noorwegen en Engeland heeft Novicell nu ook een kantoor geopend in Nederland. Vanuit Amsterdam zullen zij de Nederlandse markt gaan bedienen.

De huidige situatie waarin we ons begeven met z'n alles vraagt om gebruiksvriendelijke oplossingen die snel kunnen worden neergezet en gemakkelijk kunnen worden aangepast en uitgebreid. Ook Novicell, al jaren een toonaangevende DynamicWeb partner, zag mogelijkheden die ze niet onbenut wilden laten. Ze besloten om internationaal uit te breiden, met een prachtig kantoor midden in Amsterdam. 

Novicell is al jaren DynamicWeb partner en heeft mooie projecten gedaan voor onder andere Europcar en HC-Cargo, maar ook grote namen als Jysk, het Roskilde Festival en het Rode Kruis. 

Het is mooi dat partners waar we al heel lang mee samenwerken in ons thuisland Denemarken, ook ons volgen naar Nederland.” antwoordt Harry van Rossum, Country manager BNL op de reactie dat Novicell nu ook actief in Nederland is. “Het biedt onze groeide groep van klanten de mogelijkheid om met nog meer ervaren DynamicWeb partners te werken, dan ze nu al kunnen. Ook goed voor onze internationale klanten die cross border ondersteunt willen worden.

Harry van Rossum, Country Manager DynamicWeb Benelux

In het nieuwe Nederlandse team van Novicell is Torben Bak Jensen verantwoordelijk als het gaat om de technologie. Torben heeft binnen Novicell Denemarken enkele jaren geleden het DynamicWeb team opgezet en tal van oplossingen reeds gecreëerd. Doordat hij het team is komen versterken in Nederland heeft DynamicWeb er in Nederland nu een partner bij die alle ins en outs kent van DynamicWeb.

En ook Niels van Vliet, Country Manager Novicell Nederland, is een mooie toevoeging gebleken voor het Nederlandse Novicell team. Niels zal er samen met zijn team alles aan doen om jouw online business naar een hoger niveau tillen. 

Een van de referenties waar Novicell zich over heeft ontfermd is Ege Carpets, een internationale producent en verkoper van tapijten van hoogwaardige kwaliteit. Ege Carpets was op zoek naar een nieuwe oplossing om hun online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Ze hebben in Novicell ook een betrouwbare partner gevonden die een volledig geïntegreerd platform heeft neergezet.

Novicell wist voor Ege Carpets in drie maanden tijd maar liefst 1600 nieuwe leads te genereren met de nieuwe website die beschikbaar is in vier talen. En dat niet alleen; het klantenbestand is uitgebreid met 6% en één van de belangrijkste landingspagina's zag +250% in kliks.

Lees hier alles over het project van Ege carpets en ontdek hoe zij samen met Novicell deze mooie resultaten hebben weten te realiseren. 

Wil je net zoals Ege Carpets samen met Novicell en DynamicWeb een gebruiksvriendelijke, conversiegerichte oplossing neerzetten? Neem dan vooral contact met ons op. 

Middels onze kennis en kunde en de vertrouwde samenwerking met DynamicWeb bouwen en onderhouden we E-commerce oplossingen die zeer gebruiksvriendelijk zijn en precies datgene doet wat je van een e-commerce oplossing en partner mag verwachten.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing