Microsoft Dynamics 365 Sales

eCommerce voor Dynamics 365 Sales (CRM)

Zet uw operationele websitegegevens aan het werk en verbind uw brick-and-mortar processen met de digitale wereld met DynamicWeb en Microsoft Dynamics 365 Sales Integration.

Combineer DynamicWeb's Composable Commerce oplossing met Microsoft Dynamics 365 Sales om de verwerking van klantgegevens en verkoopprocessen te vereenvoudigen door uw klantgegevens op één plaats te beheren - naadloos en in real-time bijgewerkt.

Standard OData Connector

Door gebruik te maken van Microsofts Rest API-technologieprotocol OData, kunt u met onze connector moeiteloos integreren met Dynamics 365. Zo bespaart u tijd en geld en kunt u uw e-commerce project in een mum van tijd van de grond tillen.

Composable Commerce Suite

De DynamicWeb Commerce Suite omvat CMS, eCommerce, Digital Marketing en PIM, en biedt het perfecte platform om uw eCommerce traject op te bouwen en uit te breiden.

Optimalisatie van bedrijfsprocessen

Verminder de beheertijd met geautomatiseerde gegevensoverdracht in realtime of batch tussen uw website en D365 Sales en verminder de factor 'menselijke fouten' door één masterrecord.

Meer verkoop stimuleren

Geef uw verkoopteam de beschikking over belangrijke klantgegevens voor segmentering en targeting die snellere reactietijden en kortere verkoopcycli mogelijk maken.

Gegevens verzamelen en de online ervaring personaliseren

CRM-integratie is belangrijk voor het verkrijgen van klantinzichten, die kunnen worden gebruikt voor het personaliseren van de online ervaring - via gerichte inhoud, productaanbevelingen en andere suggesties. Maak uw website relevanter en verhoog de conversies.

Geïntegreerde digitale marketing

Met DynamicWeb zijn al uw content, gebruikers en gedrags- en transactiegegevens van klanten binnen handbereik. Verbeter uw e-mail marketing flow en optimaliseer de prestaties door middel van automatisering.

Download de white paper

Het verkennen van de ervaring: 7 sleutels tot het creëren van de best mogelijke online klantervaring

Klantervaring bepaalt tegenwoordig nog meer het concurrentievoordeel dan de prijs. Naarmate het aantal online verkopers en detailhandelaren toeneemt - allemaal beschikbaar met één klik op de knop - zijn de verwachtingen van de klant enorm gestegen. Ontdek de 7 essentiële sleutels die u nodig hebt om webervaringen te creëren die uw klanten verbazen en hun eisen overtreffen.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing