Integratie

eCommerce integreren met ERP, CRM of andere systemen

DynamicWeb's open integratie framework geeft u een geavanceerd startpunt dat standaard templates bevat voor de integratie van eCommerce met ERP systemen zoals MS Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations en Business Central), en andere systemen.

Snellere time-to-market

Gebruik onze standaard connectors en accelerators naar bijvoorbeeld MS Dynamics ERP om de complexiteit van de projectimplementatie te vereenvoudigen en sneller naar de markt te gaan.

Optimalisatie van bedrijfsprocessen

Optimaliseer uw supply chain flow door integratie met uw ERP, hergebruik bestaande bedrijfslogica en schaal uw bedrijf met snellere order to cash handling.

Betere klantervaringen

Geef real-time klantspecifieke prijzen, bestellingen en kortingen. Verbeter de leveringskwaliteit met live voorraad en selfservice voor nabestellingen, retouren en geschiedenis.

Real-time live integratie

Profiteer van real-time integratie

Maak gebruik van de kracht van real-time integratie met uw ERP-systeem. Ontvang klantspecifieke prijzen en offertes on the fly met on demand live integraties die een naadloze klantervaring als nooit tevoren creëren. Laat uw klanten 24/7 selfservice doen voor RMA en online facturen betalen.

Standaard Connectors om uw eCommerce aan te drijven

Succesverhaal van een klant: Ege Carpet

Naadloze eCommerce integratie maakt betere klantervaringen mogelijk

Ege Carpet werkt met meerdere systemen om de best mogelijke klantervaring te leveren. Met DynamicWeb als hun weboplossing is een nauwe integratie met verschillende systemen van derden mogelijk. Ege Carpet biedt bijvoorbeeld een recoloring tool aan op haar website door API oplossingen te delen. Hierdoor krijgt de klant een naadloze, robuustere ervaring op de website.

Integreren met CRM

Standaard CRM-integratie

DynamicWeb eCommerce integreert met toonaangevende CRM systemen zoals Microsoft CRM en Salesforce.

Verzamel en bewaar gegevens van onsite gedrag, websiteconversies en e-mailmarketingactiviteiten in uw CRM-systeem. Gebruik het om uw verkoop- en marketingteam te voorzien van waardevolle klantinzichten en uw klantervaringen te optimaliseren. DynamicWeb integreert met toonaangevende CRM-systemen zoals Microsoft CRM en Salesforce.

Beschikbaar in de Microsoft AppStore

Standaardaansluiting op MS Business Central

Installeer onze standaard Business Central connector en ontvang real-time live gegevens. Als u in de cloud werkt, kunt u de app rechtstreeks uit de MS AppStore downloaden.

Contact us

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing