Nieuws

DynamicWeb bekroond met 5 sterren in de Emerce 100 lijst van beste eCommerce bedrijven 2024

DynamicWeb is trots om aan te kondigen dat we zijn opgenomen in de prestigieuze Emerce 100 lijst voor 2024, als een van de beste bedrijven in de eCommerce software commerciële sector in Nederland.

Emerce 100

Voor de afgelopen 19 jaar heeft het jaarlijkse rapport, samengesteld door Emerce - een prominent Nederlands business magazine, de beste eCommerce bedrijven in Nederland in de schijnwerpers gezet, gebaseerd op feedback van lokale bedrijven en professionals die vier belangrijke competenties rangschikken: kennis/know how, waar voor je geld, vertrouwen en flexibiliteit. Dit resulteert in een eindbeoordeling variërend van 1 tot 7 sterren en de hoogst beoordeelde organisaties worden opgenomen in de Emerce Top 100.

Dit jaar behaalde DynamicWeb een indrukwekkende 5 sterren rating in de categorie "Beste bedrijf van Nederland in de eCommerce software commerciële sector". Deze eer is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons lokale team en partners die ernaar streven om robuuste eCommerce oplossingen te leveren aan onze klanten die voldoen aan de verwachtingen en eisen van de industrie.

De weg van DynamicWeb naar een 5-sterren Emerce ranking

Hoe heeft DynamicWeb het voor elkaar gekregen om van geen beoordeling naar een 5-sterren ranking te gaan in slechts één jaar? En wat zijn de belangrijkste uitdagingen en drijfveren voor eCommerce in Nederland in 2024? Dit zijn slechts enkele van de vragen die we hebben gesteld aan onze collega en Benelux Country Manager, Harry Van Rossum:

Over DynamicWeb

DynamicWeb is een toonaangevende leverancier van CMS, eCommerce en PIM oplossingen voor middelgrote/grote en enterprise bedrijven. Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 12.000 ontwikkelde websites, hebben we de ervaring en de software die nodig is om krachtige eCommerce oplossingen te creëren.

Wil je je eCommerce een kickstart geven of verbeteren?

Laten we beginnen met een gesprek over uw huidige bedrijfsprocessen, mogelijke pijnpunten en het belangrijkste; de voordelen die u kunt behalen. Plan een gesprek met onze expert:

Harry Van Rossum, Country Manager Benelux

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing