Prijzen & oplossingen

Een schaalbaar platform met onbeperkte mogelijkheden

Ervaar de kracht van veelzijdigheid met ons schaalbare platform, dat cloud-gebaseerde CMS-, eCommerce- en PIM-oplossingen levert als stand-alone applicaties of naadloos geïntegreerd als een alles-in-één Composable Commerce Suite.

Vraag vandaag nog prijzen aan en begin de reis om het potentieel van DynamicWeb voor uw bedrijf te ontsluiten.

Stand-alone

Commerce

Commerce voor elk kanaal

Highlights:

/ Flexibele B2B, B2C en D2C mogelijkheden

/ Efficiënte afhandeling van talen, valuta, betaling en belasting

/ Meerdere winkels en kanalen

/ Zelfbediening & bestelportalen

/ Geen transactiekosten

/ Verkoopondersteuning, offertes en kortingen

Stand-alone

CMS

Websites en portals maken

Highlights:

/ Frontend websites en portals

/ Onbeperkt aantal websites, pagina's, talen, gebruikers en domeinen

/ Gebruiksvriendelijke no-code editor

/ Functionaliteit aanpassen met apps

/ Volledig responsief en aanpasbaar

/ Geoptimaliseerd voor SEO

/ E-mail marketing

Stand-alone

PIM

Eenvoudig beheer van productgegevens

Highlights:

/ Productverrijkingsprocessen automatiseren en opschalen

/ Zorg voor kwaliteit met ingebouwde regels, workflows en dashboards

/ De productie van PDF's en catalogi automatiseren

/ Integreer met marktplaatsen, ERP en datapools

/ Sneller werken met geïntegreerde AI-functionaliteit

All-in-one

Suite

CMS, Commerce & PIM in één

Highlights:

/ CMS, Commerce en PIM naadloos geïntegreerd in één interface

/ Klantportalen voor zelfbediening en reserveonderdelen

/ Verminder de complexiteit van de tech stack en verlaag de eigendomskosten

/ Functies op bedrijfsniveau voor complexe bedrijven

/ Uitbreiden, uitbreiden en aanpassen zonder beperkingen

Waarom DynamicWeb

Elke oplossing zit boordevol mogelijkheden

Piek prestaties

Ons cloudgebaseerde platform schaalt automatisch op of af om optimale prestaties te garanderen en ervoor te zorgen dat je altijd de nieuwste versie gebruikt.

Flexibele implementatie

Implementeer met onze standaard best-practice oplossing, Swift, maak aangepaste ontwerpen met behulp van server-side rendered templates in C# Razor, of gebruik onze Rest API's voor een volledige headless implementatie.

Sterke integratie

Ons open integratieframework biedt je een geavanceerd startpunt met standaardsjablonen voor MS Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations en Business Central) en andere systemen.

Headless en API-gebaseerd

DynamicWeb is een API-first toepassing die headless implementatie en scheiding van front-end en back-end via API's ondersteunt.

Complexiteit vereenvoudigen

Door de benodigde eCommerce tools in één platform te hebben, wordt de complexiteit sterk verminderd, worden bedrijfsprocessen vereenvoudigd en worden de totale eigendomskosten verlaagd.

Functionaliteit uitbreiden

Met onze open API kun je integreren en uitbreiden met een groot aantal verschillende clients, waaronder web- en mobiele applicaties en microservices van derden.

Laten we praten

Welke oplossing is geschikt voor jou?

Ben je klaar om te onderzoeken welke oplossing geschikt is voor jouw bedrijf? Vul het formulier in en een van onze experts neemt contact met je op om het te bespreken:

  • De doelstellingen, uitdagingen en verwachtingen van uw bedrijf
  • Hoe DynamicWeb uw bedrijfsprocessen kan ondersteunen
  • Het optimale plan en de optimale prijs op basis van uw bedrijfsbehoeften en ERP-systeem

 

Read more about Winnebago
Read more about 7eleven
Nespresso
Australian Gold
Read more about Europcar
Read more about Lindab

Veel gestelde vragen

DynamicWeb biedt CMS, eCommerce, PIM en Marketing in één krachtige Commerce Suite met standaard integraties met Microsoft Dynamics ERP.

Met ons op MACH gebaseerde platform kunt u een complete eCommerce oplossing implementeren met minder systemen en integraties dan andere oplossingen, en gebruikers toegang geven tot al hun tools in één interface.

Maar omdat ons platform samenstelbaar is, kunnen we ook specifieke functies in uw bestaande oplossingenlandschap inpassen voor het geval u al investeringen heeft gedaan en in plaats daarvan wilt integreren. Bijvoorbeeld DynamicWeb PIM toevoegen aan een bestaande opstelling.

Composable' betekent dat het DynamicWeb platform een flexibele en uitwisselbare architectuur biedt en ondersteunt, waarin elk onderdeel pluggable, schaalbaar en vervangbaar is en voortdurend kan worden verbeterd door middel van agile ontwikkeling om te voldoen aan veranderende zakelijke vereisten.

Lees meer

DynamicWeb's open integratieraamwerk biedt u een geavanceerd startpunt met standaardsjablonen voor de integratie van e-commerce met ERP-systemen zoals Microsoft Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations en Business Central) en andere ERP-systemen.

Ja, met DynamicWeb kunt u integreren met een aantal add-ons en extensies, waaronder betalingsproviders, marktplaatsen, verzendingen en meer.

Lees meer

Een no-code editor is een gebruiksvriendelijke aanpak voor het bouwen van inhoud met eenvoudige drag-and-drop functionaliteit waarmee alle soorten redacteuren inhoud kunnen maken zonder code te schrijven. 

Onze no-code editor heet Swift. Swift biedt gemakkelijke en intuïtieve standaardsjablonen met visuele editorfunctionaliteit, waardoor het maken van inhoud snel en leuk wordt. Swift zorgt voor een geweldig uiterlijk en topprestaties, terwijl het risico en de ontwikkelingstijd worden beperkt.

Lees meer

We kunnen geen standaardprijzen geven voor onze producten of diensten, omdat onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van elke klant, waardoor standaardprijzen onmogelijk zijn. In plaats daarvan geven we prioriteit aan directe betrokkenheid om de doelstellingen van onze klanten te begrijpen, zodat we nauwkeurige prijzen op maat kunnen bieden die de waarde van onze oplossingen weerspiegelen. Deze aanpak zorgt voor transparantie en eerlijkheid terwijl we optimale resultaten voor onze klanten leveren.

Headless verwijst naar een type architectuur waarbij de front-end en back-end van een website of applicatie ontkoppeld zijn. In een traditionele architectuur is de front-end (of "head") strak geïntegreerd met de back-end, wat betekent dat wijzigingen aan de ene vaak wijzigingen aan de andere zullen vereisen, wat tijdrovend en duur kan zijn. Bij een headless architectuur communiceren de front-end en back-end met elkaar via API's.

Lees meer

De enige e-commerce die alles kan

Groei sneller met één platform voor eCommerce, CMS, PIM en digitale marketing.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing