News

Welkom bij Promentum Consulting als nieuwe partner!

DynamicWeb

Bij DynamicWeb zijn we verheugd onze samenwerking met Promentum Consulting BV aan te kondigen, een samenwerking die de synergie tussen toonaangevende eCommerce oplossingen en uitgebreide bedrijfssoftware benadrukt.
Image for partnership with Promentum and DynamicWeb

Het partnership met DynamicWeb markeert een natuurlijke evolutie in onze voortdurende samenwerking, voortbouwend op onze gezamenlijke successen met klanten. De synergie tussen de Deense topoplossingen Uniconta en DynamicWeb vormt de kern van ons aanbod aan middelgrote en grote retailers en groothandels. Deze alliantie versterkt onze missie om geïntegreerde, toekomstbestendige oplossingen te bieden die niet alleen aan de huidige eisen voldoen, maar ook duurzame groei en succes faciliteren.

Stefan van den Brink, Sales Director at Promentum

Als vooraanstaand leverancier van bedrijfssoftware, waaronder ERP-systemen zoals Uniconta, POS-systemen zoals POS365 en warehouse management systemen zoals bizzbloqs, brengt Promentum Consulting BV een schat aan kennis en ervaring in de digitale transformatie van bedrijven met zich mee.

Dit stelt ons in staat om klanten te voorzien van DynamicWeb oplossingen met sterke ERP-integraties om de operationele efficiëntie te verhogen en klanten een naadloze en meeslepende eCommerce ervaring te geven bij het gebruik van DynamicWeb. 

Het is fijn te zien dat ons netwerk van solution en ERP partners groeit in de Benelux. Deze groei komt voort uit de wens van klanten waarbij zij graag willen welke samenwerkingen worden opgezocht door ons. Dit bewijst maar weer dat onze naamsbekendheid groeit en dat we klanten succesvol weten te maken met onze composable business suite benadering van CMS, eCommerce, Email en PIM. Met Uniconta zijn we, als DynamicWeb, trots op onze oplossing voor Tricorp. Toch een van de grotere partijen op het gebied van workwear.

Harry van Rossum, Country Manager Benelux at DynamicWeb

Door onze krachten te bundelen, combineren we de kracht van eCommerce, marketing, PIM en CMS functionaliteiten met Promentum Consultings diepgaande expertise in bedrijfsprocessen en systeemintegratie.

Ontdek meer over onze samenwerking en de voordelen voor uw bedrijf op Promentum Consulting BV's DynamicWeb-pagina

We kijken uit naar de waardevolle mogelijkheden die dit partnerschap onze klanten zal brengen en zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook toekomstige groei en succes ondersteunen.

.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing