4Tecx

Groei en waarde creëren - Een toekomstbestendige eCommerce oplossing

Ervaar duurzame groei en een hogere klantwaarde nu 4Tecx een volledig geleverd platform introduceert dat het eCommerce-landschap een nieuwe vorm geeft.

4Tecx biedt de beste producten op basis van kwaliteit en prijs. Alle producten van 4Tecx voldoen aan de eisen van de professionele eindgebruiker. Van afdichtmiddelen tot gereedschapskoffers en van veiligheidsbrillen tot bouwlampen. Het assortiment van 4Tecx omvat diverse producten voor de vakman of professional in de bouw en industrie. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten. Zevij-Necomij telt meer dan 330 aangesloten groothandels, waarvan 4Tecx er één is.

The challenge

Duurzame groei en klantwaarde

Zevij-Necomij kwam naar ons toe voor een toekomstbestendige eCommerce oplossing voor hun >300 leden. Deze oplossing moest de beste conversieopties bevatten om het concurrentievoordeel te vergroten. Daarnaast moest de toekomstbestendige eCommerce oplossing bijdragen aan een snelle uitbreiding van het online marktleiderschap en een verhoging van de klantwaarde. 

Relevant zijn op het juiste moment creëert extra waarde in de relatie tussen koper en verkoper waardoor concurreren op de prijsas minder belangrijk wordt!

The solution

Platforms op maat voor Zevij-Necomij en 4Tecx

De oplossing omvat: 

  • Een volledig ontwikkelde bedrijfswebsite;
  • Een volledig ontwikkelde bedrijfswebshop;
  • Een ingerichte marketing suite;
  • Een selfservice portal. 

Met deze oplossing is Zevij-Necomij in staat om alle platforms individueel te ontwerpen zodat alle Zevji-Necomij leden inclusief 4Tecx hun eigen unieke en gepersonaliseerde platform hebben. 

Een speciale webservice voor onboarding van ERP- en PIM-gegevens is ontwikkeld voor een eenvoudige integratie met het ERP-systeem.

The result

Een eCommerce oplossing voor de toekomst

4Tecx is een van de eerste leden van Zevij-Necomij met een volledig opgeleverd platform gebaseerd op het all-in-one eCommerce concept.

4Tecx heeft nu de mogelijkheid om de klantreis online te faciliteren en de klant op een relevante en proactieve manier te bedienen door middel van goed geïntegreerde productlevenscycli. Dit verhoogt de waardepropositie van hun eindklant en laat concurrentie op alleen de prijsas tot het verleden behoren. 

De realisatie van dit 4Tecx platform versterkt het kant-en-klare e-commerce concept dat is ontworpen voor Zevij-Necomij leden, dus de verwachting is dat het aantal leden dat zich aansluit bij dit project de komende maanden enorm zal groeien.

Segment

B2B, eCommerce og CMS

Location

Nederland

Website

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing