Shipmondo

Naadloze integratie voor Shipmondo met DynamicWeb en Swift

Vereenvoudig en stroomlijn uw verzendproces door DynamicWeb te integreren met Shipmondo. Door Shipmondo te kiezen als uw verzendprovider, krijgt u toegang tot een breed scala aan vervoerders en verzendopties, allemaal via één enkele integratie.

De integratie is gemaakt voor zowel DynamicWeb als Swift en stelt u in staat om zendingen te boeken bij uw favoriete verzendaanbieders in de Shipmondo Hub, rechtstreeks vanuit uw DynamicWeb platform. Dit bespaart u tijd en minimaliseert het risico op typefouten bij het maken van uw zendingen en het afdrukken van verzendetiketten.

 

Voordelen

Vereenvoudig je verzendinstellingen met een Shipmondo-integratie

Verzending Eenvoudig Gemaakt

Vereenvoudig je installatie door slechts één integratie te maken en geniet van het gemak van het beheren van meerdere vervoerders en verzendopties vanaf één enkel dashboard.

Tijdbesparende Automatisering

Bespaar kostbare tijd met geautomatiseerde verzendprocessen, zodat je snel en efficiënt verzendlabels kunt maken en bestellingen kunt verwerken.

Fouten Minimaliseren

Minimaliseer het risico op typefouten en vergissingen bij het maken van je zendingen en het afdrukken van verzendetiketten.

Versneller - DynamicWeb Swift

Niet-coders in staat stellen volledig geoptimaliseerde websites te ontwerpen

Ongeacht of u marketeer, productmanager of webontwikkelaar bent, DynamicWeb Swift maakt het ontwerpen en beheren van uw website eenvoudiger dan ooit.

Swift heeft een eenvoudige drag-and-drop visuele editor en zorgt voor best practices met voorgebouwde sjablonen, rijen, inhoudsblokken en branding op pagina- en siteniveau. Natuurlijk hebt u altijd toegang tot de code voor volledige aanpassingsmogelijkheden.

Express payment, shipping and tax handling - screenshot of partner logos

Snelle betaling, verzending en belastingafhandeling

Profiteer van standaardverbindingen met toonaangevende aanbieders van betalingen, verzendingen en belastingen

Sla lange integratieprojecten over en begin sneller te verkopen. DynamicWeb biedt standaard, kant-en-klare connectoren met een aantal toonaangevende betalings-, verzend- en belastingaanbieders, waaronder PayPal, Authorize.Net, Quickpay, AltaPay + UPS, United Postal Service, Avalara, GLS en Postnord.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een demo op maat?

 

Downloads

Toegang tot gratis kennis en inspiratie.

 

On-demand webinars

Bekijk eerdere webinar opnames.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing