DynamicWeb Commerce Suite

B2B webshop

Met een B2B webshop kun je jouw klanten een optimale online dienstverlening bieden. Maar hoe kies je uit zoveel verschillende platforms nou precies het best passende systeem? DynamicWeb helpt duizenden ondernemers wereldwijd met doordachte e-commerce-oplossingen die niet alleen meer mogelijkheden bieden, maar ook minder gedoe.

Wat is de meerwaarde van een B2B webshop?

Tijd is geld en daarom kiezen steeds meer zakelijke klanten voor snelheid en gemak. Online inkopen is dan ook aan een flinke opmars bezig. Uit recent onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat 74% van de zakelijke kopers z’n zoektocht naar een product online start. Het percentage dat een product online aanschaft, ligt zelfs nog hoger. Een goed opgezette B2B webshop biedt jou dan ook de mogelijkheid om je klanten vlot en goed te helpen. Wereldwijd maken al vele duizenden organisaties gebruik van onze oplossingen voor hun webshop!

Onze oplossingen voor jouw B2B webshop

Onze doordachte e-commerce-oplossingen bieden verschillende voordelen die jou helpen om succesvoller te zijn met je webshop. Multi-channel publishing en support voor alle apparaten zorgen bijvoorbeeld voor een optimale klantervaring. Ook personalisatie in de vorm van persoonlijke aanbiedingen en voorgestelde zoekopdrachten en productfiltering dragen daaraan bij.

Groeien dankzij je B2B webshop

Naast een perfecte klantbeleving helpen onze e-commerce-oplossingen ook om je groeiambities waar te maken. De oplossingen van DynamicWeb werken namelijk heel doordacht en efficiënt. Zo krijg je in minder tijd meer voor elkaar. Met DynamicWeb kun je bijvoorbeeld vanuit één platform meerdere webshops met individuele branding of verschillende producten beheren. Ook zijn er mogelijkheden voor een geïntegreerde emailmarketing-automatisering. En wil je graag meerdere talen, valuta’s, betalingen en belastingen in je B2B webshop integreren? Ook dat kan!

Perfect gestroomlijnde processen

Een ander belangrijk voordeel van de e-commerce-oplossingen van DynamicWeb is dat ze processen optimaliseren. Slimme integraties stroomlijnen en vereenvoudigen veel processen die anders erg complex zouden zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ERP-integratie voor productdata, facturering, klantspecifieke prijzen en kortingen en dergelijke? Ook kun je je B2B webshop uitbreiden met een selfservice voor nabestellen en retourneren.

Maximaal rendement uit je webshop

Wil je graag maximaal rendement uit je B2B webshop halen en ben je benieuwd hoe de oplossingen van Dynamicweb je daarbij helpen? Neem voor al je vragen en persoonlijk advies gerust contact op met onze specialisten. We maken graag kennis met je!

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing