KOKS Group

De online strategie naar een hoger niveau tillen met DynamicWeb

Het revolutioneren van KOKS Group's online aanwezigheid met een schaalbaar eCommerce platform.

KOKS Group is producent en leverancier van speciaal materieel en al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner voor de industriële sector, rioolreinigingsindustrie, particuliere (reinigings) bedrijven, spoorwegindustrie, transportbedrijven, wegenbouwers, gemeenten en overheden. 

The challenge

Van klantuitdagingen tot uitgebreide oplossing.

Om haar ambitie om marktleider te worden waar te maken, onderkent KOKS Group verschillende uitdagingen van haar afnemers en pakt deze aan. Het doel is niet alleen om een producent en leverancier te zijn, maar om allesomvattende oplossingen te bieden die de lasten van haar klanten verlichten.

Het bedrijf erkent het toenemende belang van digitale technologieën en online platforms en heeft strategische stappen gezet om de klantervaring te verbeteren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

The solution

KOKS Group's eCommerce Upgrade

Met het opzetten van een nieuw geïntegreerd eCommerce platform werd een zeer schaalbare omgeving opgeleverd die de online business actief ondersteunt en vindbaarheid in landen en talen faciliteert door slim ontwerp van productcontent.

Het platform is gerealiseerd met de alles-in-één software van DynamicWeb. DynamicWeb leent zich uitstekend voor het targeten en bereiken van doelgroepen, het verstrekken van informatie vanuit het platform en het proactief verstrekken van gerichte informatie aan gebruikers via de marketingmodule.

Via een 'MyKOKS' omgeving kan informatie die van toepassing is op specifieke gebruikers(groepen) gedeeld en afgeschermd worden van de rest.

The result

Dynamicweb ondersteunt KOKS Group met een krachtig web content management platform.

Het platform biedt ruimte voor uitbreiding van de functionaliteiten en eventueel maatwerk. 

Na de succesvolle lancering van de KOKS Corporate website zijn we blijven samenwerken aan de webshops, zoals de B2B webshop van RIDGID Kollmann.

Segment

B2B, B2C, CMS en eCommerce

Location

Nederland

Website

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing