WorldEmp

WorldEmp's reis naar naadloze wereldwijde talentmatching

WorldEmp verbindt kennis, arbeidscapaciteit en vraag, digitaal en wereldwijd dankzij het DynamicWeb platform.

WorldEmp brengt vraag en aanbod van "technici" bij elkaar op een betaalbare, schaalbare en efficiënte manier. Dit doen ze door de beste technisch geschoolde werknemers uit India te koppelen aan bedrijven wereldwijd. WorldEmp matcht mensen voor verschillende sectoren, bijvoorbeeld de ICT-, engineering-, data- of financiële industrie.

The challenge

WorldEmp's reis naar een robuuste online aanwezigheid

De huidige website paste niet meer bij de online strategie van WorldEmp. De website had bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om de profielen en bijbehorende cv's te presenteren die WorldEmp aanbiedt. Dit maakte het lastig voor WorldEmp om online leads te genereren en het creëerde een zwakke online positie ten opzichte van concurrenten. 

WorldEmp wilde online volledig ontzorgd worden en haar brede aanbod van cv's op een eenvoudige manier presenteren.

The solution

Een oplossing die aan de eisen voldoet

WorldEmp had een aantal eisen voor de oplossing: 

  • Een compact en overzichtelijk platform;
  • Een uitstraling die past bij de identiteit;
  • Een gebruiksvriendelijke filterfunctie voor profielen;
  • Een gebruiksvriendelijke filterfunctie voor cv's om een passende professional te vinden;
  • Een platform om de concurrentie aan te gaan en leads te genereren. 

Met DynamicWeb Commerce Suite was WorldEmp in staat om hun uitdagingen te overwinnen en aan hun eisen te voldoen.

The result

Hoe WorldEmp door expertise een toekomstbestendige website kreeg

Door heldere communicatie, een combinatie van de juiste expertise en een proactieve houding van beide partijen heeft WorldEmp een toekomstbestendige website die aansluit bij hun wensen. 

Binnen dit platform beschikt WorldEmp over een krachtig CMS en vooruitstrevende marketingtools, die leadgeneratie ondersteunen. Op deze manier is de site van WorldEmp geoptimaliseerd om conversie te realiseren. 

In het nieuwe platform van WorldEmp wordt de bezoeker zo snel mogelijk naar een relevant profiel geleid. Een duidelijke filterfunctie, waarmee de bezoeker voorkeuren kan aangeven op het gebied van branche, functie en specialismen. De eCommerce functionaliteiten binnen DynamicWeb hebben dit mogelijk gemaakt. 

Het platform biedt een gebruiksvriendelijke en filterbare cv-functie, waardoor de bezoeker eenvoudig de juiste professional kan vinden.

Segment

B2C, eCommerce en CMS

Location

Nederland

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing