Innovadis is een full service internetbureau uit Nederland dat haar klanten helpt bij de online verkoop van producten en diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring kennen wij de mogelijkheden en valkuilen van internet en begeleiden wij onze opdrachtgevers bij het opzetten van een online strategie.

Wij vertalen uw marketingdoelstellingen en businessideeën naar een passende online oplossing die naadloos integreert met uw diensten en bedrijfsprocessen.

Onze jarenlange ervaring maakt van Innovadis uw partner voor de realisatie en optimalisatie van een succesvolle eCommerce oplossing. We blijven nuchter en kiezen voor innovatieve oplossingen die een meerwaarde bieden.

U kunt bij ons terecht voor B2B eCommerce en B2C eCommerce, online marketing en complexe koppelingen met uw backoffice systemen zoals Dynamics NAV, Dynamics AX, SAP en Hybris.

Een belangrijke meerwaarde die wij bieden is de integratie van uw nieuwe webshop met uw bestaande ERP en andere backoffice software. Zo zijn de gegevens zoals voorraden, kortingen en levertijden altijd up-to-date.

Wij regelen dat uw eCommerce portal helemaal in uw bedrijf past zonder dat daar technische kennis voor nodig is.

Wanneer u op zoek bent naar een eCommerce partner, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Door onze jarenlange ervaring met zowel grote merken als sterke lokale spelers kunnen wij zeker een goede maatwerkoplossing bieden.

Partnerstatus

Premium solution partner

Gecertificeerde ontwikkelaars

8

Contact

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede, Netherlands

+31(0)538507500
info@innovadis.com

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing