Digital Experts United
Bij Sonical geloven we dat een wereldwijd netwerk van lokaal verankerd digitaal talent de toekomst biedt voor zowel onze experts als onze klanten.

Hoe?
Sonical onderscheidt zich door het beste van twee werelden in uw voordeel te gebruiken: de toegankelijkheid van een kleinere solution provider aan de ene kant, en de capaciteit van een grotere speler aan de andere kant. Daarom noemen we onszelf Digital Experts United, waarin we complementaire digitale diensten samenbrengen.

Waarom?
Zie ons als een vliegwiel voor de lokale economie, de stimulans voor lokale bedrijven om als het ware meer vooruitgang te boeken. Want die globale digitalisering waar iedereen het over heeft, moet vooral lokaal uitgevoerd worden. De missie van Sonical is hier tweeledig: ten eerste, talent en bedrijven de kans geven om te groeien onder de Sonical-paraplu, en ten tweede, de bedrijven die voor ons kiezen de kans geven om te bloeien.

Waar?
Sonical implementeert een heleboel technologieën in een heleboel domeinen, die voor de buitenwereld bijna naadloos in elkaar over lijken te lopen. We zouden hier uren over kunnen praten, maar misschien worden we te veel in beslag genomen door onze passie. Daarom laten we liever onze klanten aan het woord.

Partnerstatus

Business partners

Gecertificeerde ontwikkelaars

0

Contact

Kapellestraat 138 Bus 5
8020 Oostkamp, Belgium

+32 50 70 74 76
info@sonical.co

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing