DynamicWeb Commerce Suite

PIM software

PIM-software van DynamicWeb bespaart je niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Onze software steekt namelijk bijzonder doordacht in elkaar. Het biedt alle functionaliteiten die je van een gegevensbeheersysteem verwacht, maar dan met minder applicaties, integraties en systemen. Daardoor kun je met PIM-software van DynamicWeb razendsnel en heel eenvoudig productinformatie beheren, verrijken en toevoegen. Kies daarom ook voor DynamicWeb PIM en werk net als duizenden klanten wereldwijd vlot en efficiënt!

Het risico van ondoordachte PIM-software

Met PIM - ook wel bekend als Product Information Management - verzamel en verwerk je allerlei data. Al deze informatie heb je nodig als je je producten wilt vermarkten en verkopen. Denk bijvoorbeeld aan typenamen en productcodes, maar ook aan productcategorieën en specificaties. Die veelheid aan informatie brengt een groot risico met zich mee, namelijk dat je al te gemakkelijk het overzicht verliest. Veel ontwikkelaars van PIM-software zijn zich daar niet of nauwelijks van bewust. Als gevolg daarvan zien veel gebruikers niet de meerwaarde van een PIM-systeem in. Herken jij dat ook? Dan is een kennismaking met DynamicWeb beslist de moeite waard!

Kies voor overzicht met PIM-software van DynamicWeb

Bij DynamicWeb houden we het namelijk liever overzichtelijk en eenvoudig. Onze slimme software is er dan ook niet alleen om data te verzamelen, maar ook om ze optimaal te gebruiken. Daardoor bewaar je alle relevante productgegevens op één centrale en overzichtelijke plek. Zo kun je lekker snel schakelen en verlies je geen kostbare tijd. Met PIM-software van DynamicWeb hoef je namelijk niet langer op verschillende plekken naar informatie te zoeken. In plaats daarvan kun je de data die je vanuit bijvoorbeeld een ERP-pakket hebt geïmporteerd eenvoudig verrijken en exporteren. Dat werkt prettig!

Maak kennis met DynamicWeb

Samengevat biedt PIM-software van DynamicWeb jou als ondernemer veel voordelen als het gaat om bijvoorbeeld overzicht, snelheid en efficiency. Een ander belangrijk voordeel van DynamicWeb PIM is de perfecte integratie met e-commerce. Wil je graag meer weten over onze software? Of ontvang je graag maatwerk advies over wat onze PIM-software voor jou kan betekenen? Neem voor al je vragen gerust contact met ons op. Onze specialisten nemen graag de tijd om je te helpen!

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing