Introductie van DynamicWeb 10

Het kiezen van het juiste handelsplatform is voor veel bedrijven onvermijdelijk een belangrijk aandachtspunt. Omdat de manier waarop we zaken doen voortdurend verandert, moeten bedrijven wendbaar zijn en met hun klanten mee kunnen bewegen.

Vandaag de dag moeten bedrijven een naadloze klantervaring bieden op alle verkoopkanalen, zoals online, in de winkel en mobiel. Het creëren van een succesvolle en duurzame unified commerce-omgeving die de complexiteit van deze nieuwe realiteit aankan, vereist een flexibele, schaalbare en moderne IT-architectuur.

Introductie van de DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite

Met trots kondigen wij de nieuwe DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite aan.

DynamicWeb 10 is van de grond af gebouwd op de nieuwste .NET technologie met een composable MACH (Microservices, API-first, Cloud, Headless) gebaseerde architectuur en kan elk modern bedrijf en elke enterprise commerce setup ondersteunen.

In deze white paper bespreken we enkele van de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van de juiste eCommerce architectuur. We geven u ook inzicht in hoe de DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite u in staat stelt uw bedrijf zonder beperkingen te schalen en te laten groeien en bespreken hoe het omarmen van de nieuwste technologie nieuwe mogelijkheden kan ontsluiten en op lange termijn waarde kan toevoegen aan uw bedrijf.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing